夫婦情感

跳至

首頁
45678...13

尾頁

公爵府

我會同佢講 :
多謝你對我咁好, 如果有下世, 我都會揀佢個仔做我老公, 99 做我99 :-P

洋房

99你唔好再做影后啦,你好黑人憎

大宅

奶奶多謝你,多謝你咁錫我個仔,肯經常幫我湊仔,等我同老公可以拍拖------從未試過….
多謝你成日煲湯拎黎比我地飲,仲週不時幫我做家務----成日叫我飲佢d菜湯;佢自己屋企都少打掃, 在我屋企更吾駛望….
多謝你可以咁識做,唔干擾我地一家既生活-----有我屋企既鎖匙, 鍾意幾時就幾時入唻…..
多謝你咁尊重我,仲要接受埋我既臭脾氣-----成日話我做d野吾對, 應該咁應該咁….&你有你做法, 吾聽就算啦….
多謝你生左個咁錫我既老公比我-----我老公似足佢地一家, 吾做吾做….(所有野吾好做第1, 做開就要做….包括所有家務, 修理etc)…吾駛做!
奶奶希望你可以身體健康,有伴終老----我吾會黑心到望你早d吾響度, 我只想你出小句聲, 吾好成日up得就up, 咁討厭
----你吾識教細路, 吾好教到我bb好似你d仔女咁, 我已經好安樂喇!!!

原文章由 maggie小米路 於 07-8-26 23:32 發表
奶奶多謝你,多謝你咁錫我個仔,肯經常幫我湊仔,等我同老公可以拍拖
多謝你成日煲湯拎黎比我地飲,仲週不時幫我做家務
多謝你可以咁識做,唔干擾我地一家既生活
多謝你咁尊重我,仲要接受埋我既臭脾氣
多謝你生左個咁錫我 ...

大宅

我個女個老豆個阿媽..我終於可以離開你同你個仔既魔爪啦!!!

大宅

原文章由 naomicft 於 07-8-27 02:07 發表

可唔可以講62 : 收皮啦

一睇到忍唔住笑, 因為我成日係個心到咁諗

M2! 我老爺好鬼煩, "伊伊俄俄" 黑人憎

洋房

祝奶奶身體健康, 長命百歲
老爺聽教聽話

禁止訪問

複式洋房

奶奶:

好開心你待我女一樣, 個人又開通, 又超錫BB, 下世有機會都想再有個你咁嘅奶奶.....

複式洋房

奶奶:
我真係好唔想個個月規定要返黎食飯 ,點解要規定呀!(我真係好唔鍾意見到妳哋,我覺得對住你哋有好大壓力, 好似吸唔到空氣一樣咁辛苦.)
你要教我個囡囡叫人,請你先教你身邊嗰位叫人先啦!(討厭)
我真係好唔明點解你經常問一些好難解答的問題.(奶奶問:點解你個囡個PatPat會紅{熱痱},點解你個囡隻腳咁多一點點{蚊},還有好多點解點解..................... 你真係一個問題奶奶!
:-o :-o

複式洋房

6299:我哋又唔系一齊住,雖然我知道你好想見個孫,但系無乜事,少D過來我哋呢邊好嗎?一個月來兩三次算啦,你一個星期都來兩三晚,俾返D空間我哋好嗎?
仲有,唔好成日以為你個仔個個月D人工俾曬我哋啊,實情唔系咁啊!唔好再成日講以前你另外果個仔(叔仔)點樣得意啊,我唔想聽啊!唔好再成日話你哋以前點樣點樣湊細路仔,我個仔你未幫手湊過,我咪一樣養到佢肥肥白白?
一句話:少D見面。

子爵府

好媽媽勳章

99,我知係你一手一腳湊大姑9個仔,但係我個仔先係跟你地姓架!唔該你唔好偏心偏到出哂面啦!

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

俾d誠意好唔好? 我地都算係至親, 唔好咁虛偽啦!

民房

99:你有2個仔咖!點解你淨係睇量個大仔無乜錢!吾使佢俾家用!但又吾見你睇量我地!!你自己大洗,仲成日同我"sun"窮!我好想開咪同你講 [慳d la 你]!仲有你做人有d時間觀念la!

大宅

去死啦
仔仔06-12-2003出世

伯爵府

奶奶,謝謝你.希望你可以活得自在一些,是為自己不是為子孫!
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

少說是非,唔扮叻,多用腦...

男爵府

我想有自己o既安樂窩

民房

話佢唔好以為佢自己覺得岩既野就一定係無錯~有時要顧下人地感受,同埋唔好橫蠻無理~要接受人地既意見~

男爵府

好媽媽勳章

對不起老公...

我想同佢講"咁多人死又唔見你死..成日係人地面前扮可憐..人人以為我'蝦'你老人家...又唔諗吓你點對我..我有bb有事入院你乜都唔理,問候都冇.唔好講話照顧我..生完只係想成日同阿b玩..我呢..唔好講進補呀..飯你都冇煮過我食..唔好講坐月..全靠我屋企人幫我..你想同我阿b玩多d??咪洗旨意..我仲要有咁快得咁快搬..唔洗再見到你..”
12/5 -- 3.58kg, 14/6 -- 5.18kg, 28/6 -- 6.13kg, 12/7 -- 6.35kg, 20/7 -- 6.68kg, 12/8 -- 7.31kg, 24/9 -- 8.33kg, 26/11 -- 9.03kg, 19/2 -- 9.75kg, 22/3 -- 9.6kg, 13/5 -- 9.86kg, 8/8 -- 10.1kg, 2/9 -- 11.7kg, 18/11 -- 13.2kg, 17/2/09 -- 16.5kg, 15/5 -- 18.3kg, 1/9 -- 19.2kg, 1/1/10 -- 19.2kg, 1/2 -- 18.8kg, 15/3 -- 28.5kg

大宅

我最想同佢講:
我其實好憎你同你個女:tongue:

首頁
45678...13

尾頁

跳至