潮流時尚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

jshopper 又有三天免運費啦!

各位姊妹:

收到 jshopper e-mail,由日本時間 3 月28 日中午至 3 月 30 日下午4 時,不論購貨多少都免運費,請把握機會啦!

大宅

Re: jshopper 又有三天免運費啦!

Thanks!

禁止訪問

畀面勳章

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

Thanks

HIMMAMA3  男爵府

禁止訪問

大宅

del

男爵府

醒目開學勳章

好衰架~~早幾日先落左order~~不過都可以再買~~

伯爵府

tycoon 寫道:
May I have the address of the web site? Thanks.
click in

伯爵府

我想要果d好多都無貨 :-(

男爵府

醒目開學勳章

我0岩0岩落左order~~

男爵府

唔知幾時有新貨呢?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

on0li 寫道:
我0岩0岩落左order~~

me too

子爵府

請問怎樣落order呢??請指教!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都想知幾時有新貨...佢又好多野都冇存貨...叫人點訂喎... :-( :-(

大宅

我買左4條初褲仔俾啊b

複式洋房

May I have the address of the web site? Thanks

大宅

Dear all,

Can anyone order the following item for me? If so, please e-mail to [email protected].

Many thanks

http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=666303&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=3&bunrui2=3&bunrui3=9

男爵府

philipwife 寫道:
May I have the address of the web site? Thanks

www.jshoppers.com

大宅

你可以自己上去個網址訂喎,有中文可以睇,同埋你可以在網上登記成為會員就可以落 ORDER 直接寄貨去你屋企 .

joemontreal 寫道:
Dear all,

Can anyone order the following item for me? If so, please e-mail to [email protected].

Many thanks

http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=666303&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=3&bunrui2=3&bunrui3=9

男爵府

醒目開學勳章

0岩0岩收到之前買0個d野喇~~全部都好滿意~~諗住再買多幾件tee俾c6~~
有無人買過佢地d女裝棉底褲?邊款好著d?
thx
on0li 寫道:
好衰架~~早幾日先落左order~~不過都可以再買~~

首頁
12345...7

尾頁

跳至