潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: jshopper 又有三天免運費啦!

我30號訂貨,今朝收到shipping advices,唔知聽日收唔收到貨呢?

philipwife 寫道:
我29號訂貨,6號收到shipping advices,今日10/4收到貨了, BB cloths very nice [quote]

mickey24 寫道:
點解我30號訂貨仍未收貨又未收信 :-( :-( :-( 好心急!!!
[/quote]
:-o

複式洋房

你o地試下登入jshopper,check下買賣記錄,我之前都check過,知道他們5/4寄出貨品,所以今日收到貨。

子爵府

我check番的自己訂的貨,見到他寫住"訂單已處理完畢,正等待寄送"咁即係幾時會寄出呢???好心急想睇下的貨,因第一次訂咋.....嘻嘻!!!

大宅

減齡達人勳章

我31/3落order,9/4收到advice,今日收到貨喇!

啲quality幾OK嫁! 不果我又係訂大o左,要遲啲先着得喇!

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我31號落單~~10/4/2007先收到advice...我諗星期五前收到 la 掛~~

反而早一個星期訂果d...4-5日內收到..咩confirmation 同advise 都無...

大宅

好多都無size :-(

伯爵府

我28/3落order, 2/4已收到郵局通知咭話我有郵包攞喇, 都估唔到咁快可以送到嚟

男爵府

vf2006,

我訂左貨,唔系送到指定的address,要到郵局

伯爵府

應該係送去你指定嘅address, 不過佢送嚟果日, 屋企無人, 所以咪要去郵局攞

[quote]
berthanokching 寫道:
vf2006,

侯爵府

醒目開學勳章

你地就好啦 ! 收到貨或回應, 我查左, 只係話處理完, 待寄啊 :-( 30號訂, 很多媽咪都有了, 等死人呀

男爵府

vf2006,

thank you 晒!

Bertha[quote]
vf2006 寫道:
應該係送去你指定嘅address, 不過佢送嚟果日, 屋企無人, 所以咪要去郵局攞

[quote]
berthanokching 寫道:
vf2006,

子爵府

好開心呀...今天已收到advice啦...佢話12/4寄出...安心囉...5天內會收到啦.....好開心呀....

侯爵府

醒目開學勳章

好開心呀...今天已收到advice啦...佢話12/4寄出...安心囉...5天內會收到啦.....好開心呀....

me too, just see the shipping advice

same to you, I hope so 5天內會收到啦!!!!! I am very

happy happy now. :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

今天剛剛收到貨啦...好開心呀...但的束復褲就好似買大左,要返屋企試過先知,另一款生理時用既褲好靚,質地唔錯....!!!

男爵府

mickey24,

請問你是幾時落order的?

Bertha

大宅

我 30/3 落 order, 頭先 2:00pm 郵差終於將我訂既貨送到啦, 個郵差叔叔仲問我點解近一個星期主要包裹都係由日本記出, 而且同一間機構, 問我是否上網買東西, 哈哈, 原來咁多人同一時間在 jshoppers 訂野, 哈哈

子爵府

berthanokching

我係30/3訂單的,今天中午時就收到啦....嘻嘻!!!第一次訂好滿意!!下次再免連費又訂過先....哈哈.... :mrgreen:

侯爵府

醒目開學勳章

berthanokching

我係30/3訂單的,今天中午時就收到啦....嘻嘻!!!第一次訂好滿意!!下次再免連費又訂過先....哈哈.... :mrgreen:

ME TOO, 我都係 30/3訂的,今天中午時亦收到啦,

d under & 生理褲真吾錯, 我都好滿意, 希望佢快 d 再免費

運費, 買多d

:mrgreen:

大宅

Dear All,

我今日終於都收齊晒所有嘢啦!因為分咗好多次訂,見到你哋個個都滿意我都好開心,下次 jshoppers 再有免運費佢會直接 send e-mail 比你哋架啦,你哋留意吓啦,我都爭少少嘢唔記得訂,希望快 d 有免運費就好啦!

侯爵府

醒目開學勳章

B二姑媽 寫道:
Dear All,

我今日終於都收齊晒所有嘢啦!因為分咗好多次訂,見到你哋個個都滿意我都好開心,下次 jshoppers 再有免運費佢會直接 send e-mail 比你哋架啦,你哋留意吓啦,我都爭少少嘢唔記得訂,希望快 d 有免運費就好啦!

B二姑媽 : thanks 十家加油努力買野 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至