自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

獅子
抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

男爵府

金牛座

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

水瓶座

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我係白羊,超唔like整齊!我c6處女好難頂!

原帖由 lala229 於 13-11-03 發表
我係白羊,超唔like整齊!我c6處女好難頂!
但我好注重乾淨整齊,見倒屋企D嘢亂咗冇人執番就好忟,唔執好唔安樂。

別墅

引用:我老公是天蠍座,但我覺得佢難頂過我喎 +

原帖由 keio 於 13-11-03 發表
我老公是天蠍座,但我覺得佢難頂過我喎
me too

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

回覆:處女座既jm你既另一半係咩星座?

人馬

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

引用:山羊

原帖由 cudy119 於 13-11-03 發表
山羊
x2

子爵府

2019新春慶豚圓 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:yuenwa+發表於+13-11-3+11:38+我想問

原帖由 choichoibb 於 13-11-03 發表
其實我小時候已經係咁,例如,跟媽咪去街市,佢叫我著拖鞋,我內心好唔舒服,好唔開心,覺得街市已經夠晒污 ...
你倆咁茅盾嘅

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:-Athena-+發表於+13-11-3+10:32+如題

原帖由 333s 於 13-11-03 發表
處女座
要求 完美, 認真?
还有什么 難頂?
我c6都系處女座,但我唔覺他追求完美wo

大宅

我想問下男處女,女人馬,係咪會好唔夾?

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

引用:我想問下男處女,女人馬,係咪會好唔夾?

原帖由 shunshunma 於 13-11-03 發表
我想問下男處女,女人馬,係咪會好唔夾?
夾呀,我同老公有自己私人空間,亦有糖痴豆,家務就分工合作

大宅

BK Milk勳章

處女also

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

難唔難頂見仁見智,唔可以只係話某一個星座,e.g.獅子座霸道起來或雙魚太感情有時都好難哽,各星座都有優點缺點geh

琥珀宮

靚靚C9 發表於 13-11-3 15:38
我c6都系處女座,但我唔覺他追求完美wo

same here. 他有重潔癖. 穿好. 食好. 住好.
婆媽味重. "情緒主道" 最難頂喎.
優点 肯做家務, 自以為清潔, 事實非也.
缺點 幾硬頸, 唔易妥協 不愛作小改變, 嘗試新事物. 固板.
可是命生的好.

KY34D  超似我C6!!!!!  發表於 13-11-4 01:01
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:-Athena- 的帖子

我個女係處女座,點解冇潔癖?成日要我監住佢執野

佢幾硬頸唔易妥協,有D難相處。

琥珀宮

SNCBB 發表於 13-11-3 11:45
處女座係好難信任人~所以好似成日對人多要求~其實係對人太多擔心~疑心重
...

是...
處女座, 多疑, 信任別人, 看對象.
成日對自己/ 別人多要求. 完美主義.
太多擔心. 信心不足.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

子爵府

天蠍座

大宅

我地都是處女座,c6一d處女座特質都無,所以佢好就到我

琥珀宮

choichoibb 發表於 13-11-3 14:07
其實我小時候已經係咁,例如,跟媽咪去街市,佢叫我著拖鞋,我內心好唔舒服,好唔開心,覺得街市已經夠晒污 ...

我勁怕污糟 + 可以接受亂 + 超整齊

佢整齊(不接受污糟),(可以接受亂)!

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

人馬

點解咁多人覺得處女同人馬唔夾?

首頁

尾頁

跳至