自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 幻想你是劉x玲, 你會選擇朝偉定首富呢?

如果我是梁X偉, 我會選擇張曼玉囉!

所以幻想我是劉x玲, 都係選擇首富d$把啦.

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

I believe that Mr. Rich must be very 有生活情趣 lor.

edea 寫道:
其實如果唔係要十分奢華,相信劉小姐的身家已可安享下半生.

除非劉小姐真係愛上Mr. Rich,否則會留在梁先生身邊.
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

禁止訪問

子爵府

精句
HoW 寫道:
如果我是梁X偉, 我會選擇張曼玉囉!

所以幻想我是劉x玲, 都係選擇首富d$把啦. [/quote]

洋房

agree
akbb2007 寫道:
梗係偉仔啦!
自己都有$啦, 梗係搵個靚仔,
何況偉仔都有$啦.

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

揀money$$$$$$
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

agree! 如果排除左錢既可能性,我會選生活上同精神上可以溝通到既一個, 外表唔係太重要,靚仔但係無生活交流,幾靚都無用喇 .

edea 寫道:
其實如果唔係要十分奢華,相信劉小姐的身家已可安享下半生.

除非劉小姐真係愛上Mr. Rich,否則會留在梁先生身邊.

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

+0需然都有錢,不過錢邊個會唔話夠,梗係首富d錢錢好啦~~

珍珠宮

如果流打零會揀梁朝偉的話, 又點會走出一個首富同佢十指緊扣呢!!!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

如果我係+0我會choose朝偉,因為錢對我黎講夠用就得, 但我估+0本人會choose money多dd law, 睇佢以前同神童輝d野就知啦 :tongue:
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=medium]如果我係 "流 + 0",我就唔相信亞 Mr. Rich 會娶我嘞 becos 自己質地如何,自己知自己事 ....

[size=large]我本人係唸:其實 Mr. Rich 係玩亞 + 0 嘅 ... 等亞 + 0 同電眼分手後,亞 Mr Rich 就會飛起 + 0 gar lar
路遙知馬力,日久見人心!

子爵府

我只想要rich 生d $$
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

兩個都唔揀, 有錢佬係咪真係咁真心到只愛+o一個女人先, 講錢+o都有啦, 嫁到比有錢佬又唔係一定幸福架, 至於同電眼影帝關係拖拖拉拉又無咩意思, 其實娛圈d男女關係並唔係我地d普通市民所理解架!
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

大宅

雖然靚仔都算有個錢,但同首富

子爵府

+ 0自己咩料...仲有人要已經好好la

禁止訪問

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

幻想我係+0, 我會選擇mr.rich because 次次一起都好開心(雜誌影d相), 電眼好憂鬱. 電眼都需要一個開朗/攪笑既女仔令佢開心d.

珊瑚宮

好媽媽勳章

$$$$

複式洋房

of course $$$$$

首頁

尾頁

跳至