爸爸專區

跳至

首頁
12345...35

尾頁

複式洋房

Re: 有沒有睇波的爸爸

Hi Adist,

阿仙奴又唔係你所唸咁差,睇埋今次先啦.
[img align=left]http://www.dcfever.com/photosharing/photos/20040401/l593191081260194.jpg[/img]

洋房

Adist
世事無絕對.....
阿仙奴凈勝三球是一件難事, 這只是我個人願望...
:-P :-P :-P

洋房

BB_BABA
記住明晚支持阿仙奴!!!!

複式洋房

一定.

[img align=left]http://www.dcfever.com/photosharing/photos/20040401/l593191081260194.jpg[/img]

洋房

Hello BB_BABA & Andy baba,
兩位你們好,
阿仙奴係就唔係我所唸咁差, 係好差, 球員無品及茅, 而且真係好門口狗,上場主場都係緊緊Win,死好命
人有願望係好, 但唔好太過有期望, 現實D好!
上場主場都偷俾國際米蘭啦!今次作客想Win, 好難啦!
仍舊買阿仙奴出局,打足協盃算啦!

別墅

Adist
你係曼聯fans?咁踩阿仙奴......
阿仙奴打歐冠其實只係佢無運,意大利球隊真係好難打,防守太好,不過阿仙奴吾係無機會,法國兵團都吾係流既,衰在後防錯誤太多,只要後防今次醒少少都可以勝國米啦!!!!!!!
我估2:1.....阿仙奴win

洋房

我唔係曼聯fans好久而,我只不過唔鍾意D無品又茅的球隊(員)

男爵府

Adist 寫道:
我唔係曼聯fans好久而,我只不過唔鍾意D無品又茅的球隊(員)

me too......我覺得而家成隊曼聯好似唔知點咁, 碧咸離隊雖然有少少影響, 但係無啦啦巴夫斯又無得出, 蘇斯同史高斯個d又成日傷無得出, 攪到好似無嘜癮咁......... :-(

洋房

各位,
今明兩晚都有歐冠賽事, 請大家不容錯過, 捧自已喜歡的球隊場....

:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

洋房

寶寶龍 寫道:

me too......我覺得而家成隊曼聯好似唔知點咁, 碧咸離隊雖然有少少影響, 但係無啦啦巴夫斯又無得出, 蘇斯同史高斯個d又成日傷無得出, 攪到好似無嘜癮咁......... :-( [/quote]

費格遜太自大啦!球員威過自己應該驕傲,唔應該小小事就賣走人或將人雪藏。
講回阿仙奴,上一次作客曼聯,平心而論,完場時阿仙奴球員所做的行為,爛仔一樣。雲格還說雲尼斯達萊不是,我想若是有人準備起飛腳踢你(指雲格),你好自然會避,唔理踢唔踢到,都應立即紅牌趕出場。對不對?

別墅

Adist
呢埸真係驚典^____^由其吹雞完場...幾個阿仙奴球員攪雲尼斯達萊..........不過我係利記fans...

男爵府

Andy-baba 寫道:
各位,
今明兩晚都有歐冠賽事, 請大家不容錯過, 捧自已喜歡的球隊場....

:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

唉, 我而家都無邊隊波係特別捧架lu, 不過係好波都會睇既.

複式洋房

想請問Adist你鍾意那一隊?

洋房

BB_BABA 寫道:
想請問Adist你鍾意那一隊?

近年英超喜歡查爾頓,
德甲喜歡利華古遜,
意甲喜歡AC米蘭,
西甲喜歡皇家蘇斯達,但皇家蘇斯達今季踼得唔好

洋房

賀阿仙奴大勝國米 5 - 1

複式洋房

剩係可以講個勁字!

別墅

吾使講咁多......等佢搞掂完火車頭先....哈哈

男爵府

尋晚阿仙奴-----1個字---------服
尋晚些路迪對拜仁-----1個字---------悶 :-(

洋房

markli ,
主場對火車頭, 唔應該有問題...

洋房

無錯阿仙奴係贏,但球員係無品就係無品,點解蘇金寶要無啦啦罵人,人地有冇特凳跌搏十二嗎,就係唔明。踼足球係要勇而不茅,咁贏左人地先可以寫個「服」字。

首頁
12345...35

尾頁

跳至