爸爸專區

跳至

首頁
34567...35

尾頁

洋房

Re: 有沒有睇波的爸爸

BB_BABA ,
Long time no see, 攪到我有D掛住你.. :-P :-P
似乎我地有係一齊支持車路士,
我估2-1, 車仔 win......!!!!!

洋房

BB_BABA ,
另外有個題外話, 你個BB係仔定女, 張黑白相好正!!

別墅

我估3:2, 車仔 win......!!!!!

複式洋房

BB係男仔,第時教佢踢波,好似施單咁勁.

[img align=left]http://www.dcfever.com/photosharing/photos/20040401/l593191081260194.jpg[/img]

洋房

BB_BABA
你教???, 好似施單咁勁, 你都幾睇起自由.
哈哈.... :-P :-P :-P :-P

複式洋房

我估今晚
阿仙奴1:0富咸
車路士3:1曼聯
[img align=left]http://www.dcfever.com/photosharing/photos/20040401/l593191081260194.jpg[/img]

別墅

阿仙奴。。。。真係無乜運*___*
紅魔對車仔。。。。紅魔今次既弱點真係出晒黎,我一早話佢無前鋒,睇下科蘭。。。。真係吾係好得,傑斯又三十歲。。。紅魔睇黎要執過隊波^____^。。。對D強既對手,吾係好掂^__^

別墅

BB_BABA
哈哈,不過BB個髮型。。。吾好似施單咁勁喎^____^

洋房

施丹個頭要練好多年. 絕對不是一朝一夕..
尋晚雲達沙真係無懈可擊...
無計!!!!

別墅

由 markli 於 2003-11-17 18:07:50

我啦^^街又無得去**吾睇波有乜好做喎^___^我睇利物浦嫁^___^

睇我個名就知我捧邊隊喇

複式洋房

markli 寫道:
阿仙奴。。。。真係無乜運*___*

唔係冇運, 係van de sar上身

markli 寫道:
紅魔睇黎要執過隊波^____^。。。對D強既對手,吾係好掂^__^

1. 有傷兵
2. 輸12碼
3. chelsea 攻佢唔入

別墅

hi dad
嘻嘻!簡東拿!嘻嘻
我就同你講下曼聯,以呢場波計,下半埸曼聯既中場真係比車仔搶晒,上半埸都好D,因為堅尼,傑斯重有氣力,但下半場佢兩個既活動能力少佐好多,睇番依家既紅魔又有邊個可以取代呢兩個人!今年紅魔後防真係幾好,但我都係覺得前面科蘭吾夠班^^。。。前鋒單天保至尊!
聲明:我係紅軍fans,吾係特登踩紅魔^___^紅軍有問題我一樣話佢,反正都係吹下水^___^無分彼此^______^見諒見諒^_*

洋房

大家放鬆D, 只要對事不對人...
我之前講過,車仔今場中場係強過曼聯.
但實車仔今場把握入球能力不足曼聯輸十二碼的確係欠少少運...

:-P :-P :-P

洋房

LFC .
welcome, 有多個利記 fans..

別墅

Andy-baba 寫道:
大家放鬆D, 只要對事不對人...

:-P :-P :-P

Andy-baba
吾使怕喎^^我只係對講波有興趣,其它既我吾係好理!
我都係以波論波,紅魔既走位配合真係好勁,老費真係有一手,只係紅魔真係到佐換血既時候,如果吾係菲立仔點有得打正選!

別墅

Andy-baba,

哈路, 你又捧邊隊???

今年車仔明顯強過曼聯, 一對箭頭仲係頂班. 另外, 連華朗都賣埋, 中場入新貨又未有表演.

別墅

我都可以講下紅軍嫁,個件查奧易完全吾夠班,助攻又交失波,防守又吾掂,但佢成日都有得打!吹脹*___*
就算奧雲我都覺得佢太獨食,好似成隊波就佢來踢,不過今年有進步,吾係就佢來踢^_______^
當然每隊球隊都有佢既問題,有好有壞!!!!!我比較留意呢d野,如果紅軍win....但係打9-0-1....我情願佢輸^_____^

別墅

hi LFC
你點睇件查奧易呀!
你都覺得紅魔換緊血係差d呀^______^
車仔今年真係好勁,前中後都好強!後備又勁!!!
今年吾係阿仙奴就係車仔win^_____^

洋房

LFC.
我係阿仙奴 fans.....

markli,
我都想講星期日,利物浦對伯明漢贏3-1, 明顯沒有奧雲時進攻瓣數多D,

別墅

markli,

查奧爾, 利物浦史上最偉大的後防之一,
由後尾數上, 以佢打波時經常漫不經心,
玩高章已經是後防大忌.
但GH又愛用佢, 而懷斯打後又根本不是太正宗,
始終沒有守衛既殺波技能.
今季加入了基維爾, 瓣數多了,
總好比只靠奧雲一個好, 難道要靠非洲王子及大舊???發夢了

Andy-baba,

我之前好憎阿仙奴, 或多或少都是死敵之一,
但呢兩年見享利皮利斯兩人,
不得不佩服得五體投地, 好波到出神入化.
不過仍是捧利物浦, 看好波就選阿癲佬.

首頁
34567...35

尾頁

跳至