跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

1歲大大大大大大party籌備啦....集合啦....

又係我滋事份子....

又黎一個大型function

提意...
小白露 or 海洋公園..... any suggestions.....

男爵府

Re: 1歲大大大大大大party籌備啦....集合啦....

我對小白露冇咩印像, 所以海水公園啦.

大宅

Re: 1歲大大大大大大party籌備啦....集合啦....

咁早要開波喇
3.315kg

男爵府

呀, 上次兔老師去過香薰園, 好似都OK喎~

提意...
1. 小白露
2. 海洋公園
3. 香薰園

大宅

Good wor .....3. 香薰園
yon 寫道:
呀, 上次兔老師去過香薰園, 好似都OK喎~

提意...
1. 小白露
2. 海洋公園
3. 香薰園

大宅

其實如果海洋公園的形式會係點架?會唔會最後各自各玩架?

不過我都幾有興趣香薰園.

大宅

去呀...海洋公園...正.....

大宅

香薰園係咪o係粉嶺架
3.315kg

大宅

喂未知點玩喎.....真係好初步咋....

又有冇媽媽可以加入籌備小組呢......我做得滋事份子.....咁一定參與籌備既.....幫下忙啦...

vickylukluk

子爵府

用家意見:
香薰園∼∼正呀!

別墅

估唔到大家咁快籌備1歲大大party ! 上次半歲 party趕唔切參加, 今次一定要參予啦!

大宅

我地駕車車o個d, 真係地方? --- 無問題!!
但係無車o個d去咁鬼騎的地方, 好弊o架喎~~~

好唔好交通便利d為主呢??

and....... 小白露唔係春季大旅痕咩???

男爵府

我同事同佢個女幼稚園去旅行去過香薰園, 佢話唔大, 人多好難影到相攞. 見佢個樣好悶咁

大宅

quoted by ctbaby 寫道:
但係8月outdoor會唔會太熱呢?

- 會好熱

大宅

吓整乜鬼呀...
春季大旅行

s_s 寫道:
我地駕車車o個d, 真係地方? --- 無問題!!
但係無車o個d去咁鬼騎的地方, 好弊o架喎~~~

好唔好交通便利d為主呢??

and....... 小白露唔係春季大旅痕咩???

大宅

之但係outdoor會開心d喎....最多平衡下....outdoor又少少indoor啦...

kimmiechiu 寫道:
quoted by ctbaby 寫道:
但係8月outdoor會唔會太熱呢?

- 會好熱

男爵府

5月outdoor完, 8月咪indoor囉, 咁10月又outdoor.....

子爵府

我果次平安夜去好掂wor!就算有人,都是一批批,走左之後便可以去塊lavender田影相,我想再去因為上次卦住BBQ,我都未試釣魚,餵羊�魚...

不過8月去真的有點熱,都係揀番戶內好 d wor∼∼∼
cola_la 寫道:
我同事同佢個女幼稚園去旅行去過香薰園, 佢話唔大, 人多好難影到相攞. 見佢個樣好悶咁

男爵府

我想是幼稚園太多細路又悶熱, 佢冇心機掛 見佢影d相得d梗, 背後又多人.
whitebunny 寫道:
我果次平安夜去好掂wor!就算有人,都是一批批,走左之後便可以去塊lavender田影相,我想再去因為上次卦住BBQ,我都未試釣魚,餵羊�魚...

不過8月去真的有點熱,都係揀番戶內好 d wor∼∼∼

大宅

咁多....咁咪季季都有大function

ricebb 寫道:
5月outdoor完, 8月咪indoor囉, 咁10月又outdoor.....

首頁
12345...8

尾頁

跳至