跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

Re: 1歲大大大大大大party籌備小組成員區

我都可以幫下手做接待及剪剪貼貼架,
預唔預埋我呀?

大宅

66,

我都有keep到上年攪x'mas party 個sponsor list, 我pm比你呀 !

大宅

唔好意思,報個遲到,因為你地報緊到的時候,我已經同周生傾緊謁.阿6,你應該有我email,right?

大宅

ctbaby 寫道:
唔好意思,報個遲到,因為你地報緊到的時候,我已經同周生傾緊謁.阿6,你應該有我email,right?

大宅

ctbaby 寫道:

大宅

check PM

Miffy-miffy 寫道:
66,

我都有keep到上年攪x'mas party 個sponsor list, 我pm比你呀 !
[img align=right]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/62903/ticker2.png[/img]

洋房

報到先~~
[email protected]

男爵府

我黎喇.......我咩都唔識架, 不過第日我可以同妳地去拎呢樣呢果樣既應該, 因為我可以楂車車 我可以做苦工架

男爵府

唸唸下, 我可以做reception喎~ :mrgreen:

大宅

迪迪尼個sale屎覆左我, 好q貴喎~~
$360一個人喎
入樂園得o個$10 discount, 公仔要五千幾蚊喎

男爵府

[size=x-large]5千幾!?

大宅

咪就係!!!
不如我去扮米奇老味啦

男爵府

S_S
咁我扮米妮, 5千幾我哋分鬼左佢~~

大宅

cola_la,
好喎~~
不如咁啦, 見大家咁熟, 我地比個discount啦~
實收$4千, 每人分$2千, 都ok好執呀!

男爵府

S_S
咁又係, 咁friend 梗要比個大discount啦

大宅

我買幾個米奇頭cool,到時一齊扮米奇老味

s_s 寫道:
咪就係!!!
不如我去扮米奇老味啦

男爵府

s_s,
$360係自助餐

s_s 寫道:
迪迪尼個sale屎覆左我, 好q貴喎~~
$360一個人喎
入樂園得o個$10 discount, 公仔要五千幾蚊喎

大宅

唔好意思, 咁遲至有 reply

我打左電話俾個 sales manager, 亦有 mention 鄺生個價錢唔吸引, 我 e+ 問緊兩樣野 :
1. 兩日一夜, 連 dinner buffet + 早餐 + 戶外地方 for 遊戲
2. 星期日 buffet + 戶外地方 for 遊戲

for 1, 我地 come up 有個 idea 係 dinner buffet 係 coffee shop, 為我地 set mic, 蛋糕等就等第二日早上 or 下午係戶外個帳篷搞, 會平 d. 因為夜間 conference room 係貴 d, 要 seperate 俾個地方我地就會貴. 佢會做晒兩套價錢俾我參考. 仲話可以有人 "練" 波等

for 2, 佢話會 quote 價, 至於戶外地方, 佢話平時草地係 public 架, 唔駛 book

至於車, 所有住客可享免費巴士到荃灣 mtr, 青衣城, 尖沙咀半島酒店

至於車位, 要覆

另外, 由於我已經同佢講價錢好重要, 亦同佢講我地 quote 緊好多間, 所以佢會幫我同老細傾, 睇下可唔可以平 d, 所以要 easter 之後先覆到, 佢最想我地住酒店, 所以我估 outcome option 1 會平 d.

我俾佢嘅 estimation 係大概 50 個 family, 星期六 in, 星期日 out. 佢會 sent 資料去我公司 email, 請搞手 call 我, 到時我 forward 俾你
我要學習做會笑的媽媽

男爵府

MrsCLee

唔該晒妳先 希望有好價啦

大宅

yes

stellawf 寫道:
s_s,
$360係自助餐

[quote]