親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

新聞話HX 啲機司亂晒龍,會唔會震過貓王架? 一家大細會唔會坐KA 穩陣啲?
時間又好似HX 早小小到,方便去酒店。

侯爵府

相差唔係好多時間,邊個平就邊間囉.

生死有命

王國會長

王國會長

引用:新聞話HX+啲機司亂晒龍,會唔會震過貓王架?

原帖由 noel-chan 於 13-11-04 發表
新聞話HX 啲機司亂晒龍,會唔會震過貓王架? 一家大細會唔會坐KA 穩陣啲?
時間又好似HX 早小小到,方便去酒 ...
唔考慮價錢就一定係ka

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:去沖繩坐HX 定KA 好?

睇價錢啦,有錢就KA, 有特價就HX

男爵府

回覆:去沖繩坐HX 定KA 好

我唔會搭HX

男爵府

唔怕delay就HX

大宅

BK Milk勳章

坐過幾次HX 都無delay wor , 通常係大陸個啲地方先有delay , 機上就得個包,無餐食。KA 好似吳係日日有機,你自己就下時間。

大宅

引用:新聞話HX+啲機司亂晒龍,會唔會震過貓王架?

原帖由 noel-chan 於 13-11-04 發表
時間又好似HX 早小小到,方便去酒 ...
我今年去沖繩都係坐HX,無delay

珍珠宮

引用:唔怕delay就HX

原帖由 Rilakcc 於 13-11-04 發表
唔怕delay就HX
我都聽過HX時有Delay, 但唔系日日嘅,睇彩數

珍珠宮

引用:相差唔係好多時間,邊個平就邊間囉.生死有命

原帖由 cfs 於 13-11-04 發表

生死有命
話雖如此,但去玩都想安全啲嘛。

珍珠宮

引用:相差唔係好多時間,邊個平就邊間囉.生死有命

原帖由 cfs 於 13-11-04 發表

生死有命
價錢好似差唔多,雖然生死有命,但去玩都想安全啲嘛。

侯爵府

noel-chan 發表於 13-11-5 09:24
價錢好似差唔多,雖然生死有命,但去玩都想安全啲嘛。

港龍都唔安全得幾多.....因為佢用細機.........airbus 320 jet

侯爵府

kommama 發表於 13-11-5 02:14
坐過幾次HX 都無delay wor , 通常係大陸個啲地方先有delay , 機上就得個包,無餐食。KA 好似吳係日日有機, ...

係, 因為大陸天氣唔穩定.不過個個唔坐HX我地先會有機會買到平機票.

大宅

KA好似安全d,最近睇到下列新聞:

民航處證實,香港航空在今年八月至九月間,共發生七次技術失當事件

男爵府

我揀左撘KA, 因為帶住小朋友去, 有咩事就煩

HX 成日delay 架..但大人去就無所謂啦..最緊要平!

如果想撘KA, 要早Dbook....好full!

大宅

BK Milk勳章

回覆:cfs 的帖子

係大陸成日都航空管制至真。

大宅

引用:KA好似安全d,最近睇到下列新聞:民航處證

原帖由 RachelK 於 13-11-05 發表
KA好似安全d,最近睇到下列新聞:

民航處證實,香港航空在今年八月至九月間,共發生七次技術失當事件:tooc ...
最近個單好似係港龍,唔係香港航空喎!

del by bk

大宅

BK Milk勳章

KA , CX 都試過機件問題,要用逃生滑梯走人,所以真係睇下你好吳好彩。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

邊個話HX無野食, 我次次都有H雪糕食, KA反而無

大宅

回覆:去沖繩坐HX 定KA 好

其實delay好睇大陸個邊有無航空管制架咋,之前問過朋友,港龍同港航兩間公司去沖繩既機,都係係大陸落香港,而再轉飛沖繩,只要大陸無事,班機就唔會delay!

del by bk

首頁

尾頁

跳至