夫婦情感

跳至

首頁
12345...7

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 你同老公相識幾耐先結婚 ? 結婚幾耐啦 ?

複式洋房

同老公識咗5年,拍拖6年幾,結婚2年幾!(原來時間可以過得咁快) :lol:
有一個歲半的囡囡.

大宅

拍左拖3個月就結婚, 話咁快已經5年喇

大宅

拍拖8年,結咗婚7年幾,bb將於6月出世。

我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

大宅

恭喜, 恭喜 !

開開心心每一天!

別墅

拍拖好似5-6年, 結婚7年, 有個15個月大仔仔.

別墅

拍拖3年,結婚已3年

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

拍拖1年,結婚4年。有個17個月大既女。

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

16歲相識,26歲先同佢拍拖.93年結婚.有驚無險----結左婚十四年咯.

大宅

嘩 ! 好長情啊.

開開心心每一天!

男爵府

我88年就識左我老公,到94年先正式同佢拍拖。到01年1就同佢結婚。今年七月就開始踏入結婚第六年啦~仔仔依家十五個月啦!
(講個秘密比你地知,我仲未過30架~呵! )

水晶宮

蝦碌媽咪 寫道:
16歲相識,26歲先同佢拍拖.93年結婚.有驚無險----結左婚十四年咯.

e........我都差唔多wor

16歲相識,23 or 24歲先同佢拍拖.93年結婚.有驚無險----結左婚十四年咯.
天空之城, 快樂之地

伯爵府

我同老公識左超過十年,到98年10月23日至同佢拍拖,直至01年的8月11日註冊,跟住係02年的3月8日係已經結業的雅蘭酒店擺酒,咁係今年的7月尾八月頭小公主就會出世啦!!!

咁即係......

識左超過十年,拍拖差不多三年,註冊就五年半,擺酒就滿左五年啦!!!! :mrgreen:

大宅

拍拖6年,結咗婚年幾,bb11個月大了
大B仔0605 細B女1006

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

民房

我同我老公九四年開始拍拖,零四年結婚,足足拍咗十年拖,中間當然經歷唔少考驗:仲係九八年買咗間負資產樓,果時未結婚就己经好大經济壓力,佢又唔係揾好多,加上中間又出現過d追求者,差d散

複式洋房

唔記得係由中一定中二開始識啦~
到中三同佢有仇, 我記仇記到中六,開始有好感~入大學同一間之後就開始左...拍左5年結婚...依加結左3年la~

講真...真係發夢都估唔到一個憎左咁耐既人會做左我老婆~
We need not worryas we are no longer two, but one flesh,and God will make with the test a way out of it, so that we may be able to go through it.

珍珠宮

拍左拖9個幾月,跟住結婚,而家已經1年半多d,有個13個月大既囡囡

男爵府

識左1個月一齊...拍拖1年結婚....結婚-->而家1年半

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我同老公拍拖七年,結左婚三年

首頁
12345...7

尾頁

跳至