心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

閒人免進(part 58)'s「友情歲月」

侯爵府

Re: 閒人免進(part 58)'s「友情歲月」

做咩諗個古惑仔title :lol: :lol: :lol:

子爵府

MINIMON

咁急唸唔到MA :mrgreen:

minimon 寫道:
做咩諗個監犯title :lol: :lol: :lol:

侯爵府

jojo,

俾你引左文添...我改左啦 :mrgreen:

子爵府

MINIMON

妳改POST :tongue: :tongue: :tongue: 妳頭先唔係咁寫.........

minimon 寫道:
做咩諗個古惑仔title :lol: :lol: :lol:

侯爵府

jojo, 米水,

我瞓啦. goodnight!

子爵府

MINIMON

米水停留左O向PART 57..唔曉行去PART 58

子爵府

MINIMON

NIGHT ~

米水

NIGHT NIGHT

CECI

NIGHT NIGHT NIGHT

伯爵府

伯爵府

:tongue: :tongue: :tongue:
jojoebebe 寫道:
MINIMON

米水停留左O向PART 57..唔曉行去PART 58

伯爵府

me too~
minimon 寫道:

子爵府

jojo...妳點知架? 我真係趕時間,換番自己件衫時,著到調轉晒

無on-sale,因為短袖黎,不過買滿$$$就有10%off

米米
我梗係知...話晒我o向灣仔都服待過妳一排..我唸我知妳d 論盡野少少掛

子爵府

米米

阿to 有乜新野講黎聽下開心下ar? :mrgreen:

伯爵府

:-( :-( :-( :-( :-(
[quote]jojo...妳點知架? 我真係趕時間,換番自己件衫時,著到調轉晒

無on-sale,因為短袖黎,不過買滿$$$就有10%off

米米
我梗係知...話晒我o向灣仔都服待過妳一排..我唸我知妳d 論盡野少少掛 [/quote]

伯爵府

jojo...佢琴日痾左"藍梅屎",可唔可以令到妳開心呀?!
米米

阿to 有乜新野講黎聽下開心下ar? :mrgreen:

伯爵府

jojo...其實最開心係....我今晚一返黎(10點9左右),正常哩個時候佢已經係大人床飲完奶,處於"典黎典去"嘅狀態,點知...我一開大門,就離遠見佢係大人房門突個頭出黎,跟住講左一聲:"媽媽~",開心死我啦~

王國長老

月餅勳章 王國長老

子爵府

米米

藍梅屎? 係米因為阿to食左藍梅..跟住原粒all 返出黎 :mrgreen:

米水 寫道:
jojo...佢琴日痾左"藍梅屎",可唔可以令到妳開心呀?!

王國長老

月餅勳章 王國長老

即係咩呀 個袋2千幾yen 呀

Crystal Ball / GARCIA MARQUEZ gauche
PREMIUM BOOK Vol.2
GRAY / MADEMOISELLE AVRIL
クリスタルボール�ガルシア マルケス ゴーシュ プレミアムブック Vol.2
グレー�マドモアゼルアヴリル

4月下旬発売予定 価格 2,980円(税込)+ 送料サービス

子爵府

米米

wow~ 好開心ar~..妳米即刻衝入房lor

阿to真係大個左好多lu∼. :-P

我想聽阿to叫妳..下次拍video我睇ar

[quote]
米水 寫道:
jojo...其實最開心係....我今晚一返黎(10點9左右),正常哩個時候佢已經係大人床飲完奶,處於"典黎典去"

首頁

尾頁

跳至