心聲留言

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 閒人免進(part 58)'s「友情歲月」

jojo...heehee~佢食左好多blueberry,第2日就痾左好多藍色一粒粒嘅屎屎出黎,d屎屎仲有blueberry味,唔太臭
jojoebebe 寫道:
米米

藍梅屎? 係米因為阿to食左藍梅..跟住原粒all 返出黎 :mrgreen:

[quote]
米水 寫道:
jojo...佢琴日痾左"藍梅屎",可唔可以令到妳開心呀?!
[/quote]

子爵府

小慧

妳咁晏gar

小慧 寫道:

伯爵府

小慧...妳問咩呀? 唔明呀!
小慧 寫道:

即係咩呀 個袋2千幾yen 呀

Crystal Ball / GARCIA MARQUEZ gauche
PREMIUM BOOK Vol.2
GRAY / MADEMOISELLE AVRIL
クリスタルボール�ガルシア マルケス ゴーシュ プレミアムブック Vol.2
グレー�マドモアゼルアヴリル

4月下旬発売予定 価格 2,980円(税込)+ 送料サービス

王國長老

月餅勳章 王國長老

睇袋睇到眼倦

伯爵府

咁快新part

伯爵府

jojo...係呀~好開心,即係好似主人返啦~隻dog好開心咁迎接佢,只係阿陶依家未曉行,曉行果陣可能跑黎摟住我,sweet到漏

無呀~我咪即刻入房叫下佢,叫佢快d乖乖瞓 [quote]
米米

wow~ 好開心ar~..妳米即刻衝入房lor

阿to真係大個左好多lu∼. :-P

我想聽阿to叫妳..下次拍video我睇ar

[quote]
米水 寫道:
jojo...其實最開心係....我今晚一返黎(10點9左右),正常哩個時候佢已經係大人床飲完奶,處於"典黎典去"

子爵府

小慧

我識依個ДみжЗ..SERVICE
:mrgreen:

王國長老

月餅勳章 王國長老

不如我比條web-site 你睇:
http://www.tsutaya.co.jp/book/sp/garcia/index.html

伯爵府

dino....妳又咁夜呀? 我又未洗奶樽啦~ :-(
happydino 寫道:
咁快新part

別墅

hi

各位 媽咪

子爵府

米米

咁我估到..係米算SUMMER AR :-P

[quote]
米水 寫道:
jojo...heehee~佢食左好多blueberry,第2日就痾左好多藍色一粒粒

王國長老

月餅勳章 王國長老

我想問佢意思係咪呢set or 呢幾款袋都係售2,9xxyen ?-(

小慧 寫道:
不如我比條web-site 你睇:
http://www.tsutaya.co.jp/book/sp/garcia/index.html

伯爵府

真係好開心, 快d記低佢落日記啦

米水 寫道:
jojo...其實最開心係....我今晚一返黎(10點9左右),正常哩個時候佢已經係大人床飲完奶,處於"典黎典去"嘅狀態,點知...我一開大門,就離遠見佢係大人房門突個頭出黎,跟住講左一聲:"媽媽~",開心死我啦~
[/quote]

伯爵府

我arm arm洗完, 不過未摺衫 [quote]
米水 寫道:
dino....妳又咁夜呀? 我又未洗奶樽啦~ :-(

王國長老

月餅勳章 王國長老

c 姐勁

小慧

我識依個ДみжЗ..SERVICE

子爵府

米米

我係米又SUMMER AR..我估中左妳即刻入房

記得得閒拍VIDEO 我睇...我想聽TOTO叫妳MAMI 把聲

[quote]
米水 寫道:
jojo...係呀~好開心,即係好似主人返啦~隻dog好開心咁迎接佢,只係阿陶依家未曉行,曉行果陣可能跑黎摟住我,sweet到漏

無呀~我咪即刻入房叫下佢,叫佢快d乖乖

子爵府

DINO ,

HI

子爵府

Candy

hi

Candy18168 寫道:
hi

各位 媽咪

伯爵府

jojo...原來summer係咁解~

下次妳黎果陣,我叫阿陶一次過叫晒爸爸,媽媽,嫲嫲,爺爺過妳聽啦~,我仲會教定佢叫"契契~" [quote]
米米

我係米又SUMMER AR..我估中左妳即刻入房

記得得閒拍VIDEO 我睇...我想聽TOTO叫妳MAMI 把聲

[quote]
米水 寫道:

無呀~我咪即刻入房叫下佢,叫佢快d乖乖

子爵府

小慧

我咁o岩認得jei

小慧 寫道:
c 姐勁

首頁

尾頁

跳至