心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 閒人免進(part 58)'s「友情歲月」

米米

TOTO 孫  

米水 寫道:
[quote]
1328 寫道:
擒日背左一個新生字 : toto ネィ :mrgreen:
[/quote]

侯爵府

米米

係ar...妳要買門欄 :mrgreen:

米水 寫道:
經過琴晚細姨媽黎幫阿陶做特訓之後,阿陶今日果然肯主動放手行多左好多好多!

不過,原來當佢開始曉行,我意識到我將會好麻煩

侯爵府

米米

妳食飽飯la? 我頭先去左tsuen wan 買湯包~
妳仲有冇煲黎飲ar?

伯爵府

1328...sorry,我諗我spring ?-(
1328 寫道:
米米

TOTO 孫  

[quote]
米水 寫道:
[quote]
1328 寫道:
擒日背左一個新生字 : toto ネィ :mrgreen:
[/quote][/quote]

伯爵府

1328...一早食飽啦~! 妳黎tsuen wan都唔單聲呀~,我有買黎飲呀~!
1328 寫道:
米米

妳食飽飯la? 我頭先去左tsuen wan 買湯包~
妳仲有冇煲黎飲ar?

伯爵府

1328...唔駛買....因為新屋個包租婆包埋
1328 寫道:
米米

係ar...妳要買門欄 :mrgreen:

[quote]
米水 寫道:
經過琴晚細姨媽黎幫阿陶做特訓之後,阿陶今日果然肯主動放手行多左好多好多!

不過,原來當佢開始曉行,我意識到我將會好麻煩
[/quote]

侯爵府

米米

頭先聽完夏x聲唱歌..我就知我永遠都係summer..唔會spring

侯爵府

米米老師

我依家聽緊鄭少秋..唔知係米細個中電視劇毒..佢d 無俠劇歌到輪流轉依首歌真係好好好好聽

侯爵府

米米

我5:00先由屋企出發..去左買湯包....跟住去街市買送..行左一陣千色店就搭車返屋企la..我唸我到tsuen wan 妳o岩o岩準備d

侯爵府

米米

咁好gei? 妳pack 好野未ar?

米水 寫道:

伯爵府

1328 寫道:
米米

頭先聽完夏x聲唱歌..我就知我永遠都係summer..唔會spring

伯爵府

1328...係呀~因為包租婆都有個3,4歲囝,佢地喺kitchen安左門欄,見我地有個1歲幾,而佢個囝都大啦~於是咪放底俾我地用囉
1328 寫道:
米米

咁好gei? 妳pack 好野未ar?

[quote]
米水 寫道:
[/quote]

侯爵府

米米

妳咁smart 知點解mei :mrgreen:

米水 寫道:
[quote]
1328 寫道:
米米

[/quote]

伯爵府

1328...妳真係專登由tuen mun出黎買呀? ,喂,其實我見荃灣mtr附近間百佳都有得賣,不過就28蚊,只係貴一蚊jer,妳睇下妳果頭有無~如果有,咁都好過妳專登去tsuen wan買呀~

伯爵府

1328...緊係明~ :mrgreen: :mrgreen:

daxxx summer呀嗎
1328 寫道:
米米

妳咁smart 知點解mei :mrgreen:

[quote]
米水 寫道:
[quote]
1328 寫道:
米米

[/quote][/quote]

侯爵府

米米

唔知點解一聽到包租婆..就唸起粵語長片個陶三姑個種年紀..個種款 :mrgreen:

[quote]
米水 寫道:
1328...係呀~因為包租婆都有個3,4歲囝,佢地

伯爵府

1328.... :lol: :lol: :lol: [quote]
1328 寫道:
米米

唔知點解一聽到包租婆..就唸起粵語長片個陶三姑個種年紀..個種款 :mrgreen:

[quote]
米水 寫道:
1328...係呀~因為包租婆都有個3,4歲囝,佢地

侯爵府

米米

其實我以前係o向tuen mun 見過一次..但係唔記得係jusco 定parkn..後來過年後去搵又冇... :-|

妳依家俾左hints 我..咁我就識得去park'n 睇下..唔駛特登走出去tsuen wan la 唔該晒

米水 寫道:
1328...妳真係專登由tuen mun出黎買呀? ,喂,其實我見荃灣mtr附近間百佳都有得賣,不過就28蚊,只係貴一蚊jer,妳睇下妳果頭有無~如果有,咁都好過妳專登去tsuen wan買呀~

伯爵府

1328...咁妳今次唔summer,spring左啦~ [quote]
1328 寫道:
米米

其實我以前係o向tuen mun 見過一次..但係唔記得係jusco 定parkn..後來過年後去搵又冇... :-|

妳依家俾左hints 我..咁我就識得去park'n 睇下..唔駛特登走出去tsuen wan la 唔該晒

侯爵府

米米

妳唸定幾時同toto去旅行未ar? 係米2才就去 ?如是..米出年easter lor

首頁

尾頁

跳至