心聲留言

跳至

首頁

尾頁

王國長老

月餅勳章 王國長老

Re: 閒人免進(part 58)'s「友情歲月」

jojo
我訓啦,good night

伯爵府

小小...哦~!
小慧 寫道:

係,我有呢個牌子袋,我好like 呢個brand 0架,呢個brand d 袋其實唔算好貴但一d 都唔平,平均都過千,但hk 無真袋sell,咁橋消生阿e 聽日去日本,佢話可以幫我睇下...

伯爵府

jojo...聽日off擰捨唔同,做夜鬼呀!

侯爵府

嘩...原來尋晚越夜越精彩~ :mrgreen:

侯爵府

米米,

當bb識行, 返屋企迎接你果個感覺真係好開心 :-P :-P

daddy 仲開心過我, 因為小mon有時會叫埋"dad....dy~"咁行黎, 而我, 同你一樣, 佢只會喊果陣, 要我由playpen救佢出黎果陣先會叫mama :cry: :cry: 佢好耐好耐無試過正正經經咁叫我, 以前我叫佢"叫mami呀"佢會即刻follow, 但而家好小. :cry: :cry:

有時我返工著裙著絲襪, 返屋企仲响門口除鞋果時, 小mon會行過黎, 搣吓搣吓我對襪, 可能佢覺得why mami對腳係咁, 有時仲有花紋 :mrgreen: :mrgreen:

侯爵府

小小,

我覺得你最後post, 白色果個最靚, 但.....又係白色囉

子爵府

MINIMON

好攪笑ar :lol: :lol: :lol:

小mon依個年紀最好玩..因為有好多得一次..同埋乜都好好奇 :mrgreen: :mrgreen:

[quote]
minimon 寫道:
米米,

有時我返工著裙著絲襪, 返屋企仲

子爵府

MINIMON

BYE

王國長老

月餅勳章 王國長老

係pink 0黎0架

minimon 寫道:
小小,

我覺得你最後post, 白色果個最靚, 但.....又係白色囉

王國長老

月餅勳章 王國長老

jojo
唔該晒你呀 :-( 果條友真係好似想咬住我唔放 :-( 佢會唔會book mark 左我個blog ?-( 但我個blog 內容一d都唔0岩佢喎 :-(

侯爵府

小慧

邊個叫你生得靚jei :mrgreen: 係會惹埋d無聊人 :mrgreen:

小慧 寫道:
jojo
唔該晒你呀 :-( 果條友真係好似想咬住我唔放 :-( 佢會唔會book mark 左我個blog ?-( 但我個blog 內容一d都唔0岩佢喎 :-(

伯爵府

mon...唔係妳估,依家數字小姐坐陣,閒人簡直非同凡響呀
minimon 寫道:
嘩...原來尋晚越夜越精彩~ :mrgreen:

伯爵府

yes,係好淺嘅pink!
小慧 寫道:
係pink 0黎0架

[quote]
minimon 寫道:
小小,

[/quote]

伯爵府

mon...我都想像到~同埋,我發現阿陶真係自上個月農曆新年起,真係脫胎換骨,識多好多野之外,佢依家開始一有"危難"時,就會搵我做救兵,唔要其他人,好痴我咁,有時都幾開心架~
仲有係....今日2家姐黎左我到,我,老公,家姐,3個人圍成3角形,叫阿陶輪住咁由一個行去另一個人到,阿陶今晚開始肯放手自己企同行多左好多
minimon 寫道:
米米,

當bb識行, 返屋企迎接你果個感覺真係好開心 :-P :-P

daddy 仲開心過我, 因為小mon有時會叫埋"dad....dy~"咁行黎, 而我, 同你一樣, 佢只會喊果陣, 要我由playpen救佢出黎果陣先會叫mama :cry: :cry: 佢好耐好耐無試過正正經經咁叫我, 以前我叫佢"叫mami呀"佢會即刻follow, 但而家好小. :cry: :cry:

有時我返工著裙著絲襪, 返屋企仲响門口除鞋果時, 小mon會行過黎, 搣吓搣吓我對襪, 可能佢覺得why mami對腳係咁, 有時仲有花紋 :mrgreen: :mrgreen:

伯爵府

小慧 寫道:
jojo

侯爵府

經過幾次測試之後...米米部電腦色彩係最像真..冇色差

侯爵府

擒日背左一個新生字 : toto ネィ :mrgreen:

伯爵府

1328 寫道:
經過幾次測試之後...米米部電腦色彩係最像真..冇色差

伯爵府

1328 寫道:
擒日背左一個新生字 : toto ネィ :mrgreen:

伯爵府

經過琴晚細姨媽黎幫阿陶做特訓之後,阿陶今日果然肯主動放手行多左好多好多!

不過,原來當佢開始曉行,我意識到我將會好麻煩

首頁

尾頁

跳至