跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 8月mami加油站之part 19~ ^0^

講樣野比你知呀.... 我屋企個飯煲係未用過呀....

irisfung 寫道:
ruby,

呢個禮拜我地一家三口都係靠雪櫃嘅儲備同外賣維生咋!買餸其實唔係大問題,但係煮同洗就好甘,我同c6啱啱結婚時,試過唔記得洗飯煲,1個月後發現個裏面種咗個成個頭咁大嘅"mo菌出黎,c6嚇到飛起,想打爆我個頭!

大宅

kathylam82 寫道:
ckkjoe,

豆豆出玫瑰疹時係診所著衫磅20磅囉 :lol:

[quote]
ckkjoe13 寫道:
kathylam82
想問下豆豆依家幾重呀? 豆先見到佢張泳衣照, 個肚腩仔好掂wor
[/quote]

大宅

s_s,

玩得開心d啦
希望iain豬乖乖
係wor,8掛問下iain豬張機票how much kar?

大宅

s_s,
玩得開心d啦

大宅

腥橋!聽日去

男爵府

82,
我都想講呀, 你睇下豆豆同yuki差幾遠, 件泳衣size一樣, 豆豆個肚好勁呀~

大宅

Miffy-miffy
我都唔好得你幾多, 一年都唔知用唔用到2~3次
Miffy-miffy 寫道:
講樣野比你知呀.... 我屋企個飯煲係未用過呀....

[quote]
ruby,

呢個禮拜我地一家三口都係靠雪櫃嘅儲備同外賣維生咋!買餸其實唔係大問題,但係煮同洗就好甘,我同c6啱啱結婚時,試過唔記得洗飯煲,1個月後發現個裏面種咗個成個頭咁大嘅"mo菌出黎,c6嚇到飛起,想打爆我個頭!

[/quote]

大宅

係勁呀
yon 寫道:
82,
我都想講呀, 你睇下豆豆同yuki差幾遠, 件泳衣size一樣, 豆豆個肚好勁呀~

子爵府

s_s

頭先食飯前攰諗住抱hilda入房一齊叉番陣電
點知佢又唔訓, 到我訓著左個陣
佢居然爬埋黎, 1手叉落我喉嚨度, 另外隻手就禁住我塊面
痛c 我 ~
個百厭星一係就朝朝早整招兜腳dum我心口
就快俾佢踐踏c :tongue: :tongue:

s_s 寫道:
露睥...
iain豬又何嘗唔係呢!!
佢仲踢埋波咁添

大宅

佢地同我講, 返左兩日就斷左貨!!
crossover item以往做法就唔會re-order囉

Miffy-miffy 寫道:
iris,

係新世紀, $129. 仲有另一款係白色, 女仔係紅色olivia, 得番好少咋 !

[quote]
Miffy-miffy,

件popeye 勁正呀! 响邊間bossini買& 幾$呢?

男爵府

ruby,
搵我呀, 我係度呀~

等我代s_s答先, iain豬無得去呀~

大宅

宇豬仔都係咁,都唔知係瞓覺定打功夫。佢呢兩朝瞓醒,個頭由床頭轉咗去床尾添呀
rubytse 寫道:
s_s

唉...依家成日都要吼實hilda訓覺
佢成日訓到好似六國大挪移咁,
仲要趴轉係枕頭都焗住黎訓
我一等佢訓淋左就走個枕頭

大宅

一樣size 乜唔到model著, 效果相差咁遠既 我見豆豆果件有d 迫爆的感覺. 但yuki果件就好sung喎.
yon 寫道:
82,

大宅

鋒鋒唔知點今朝起身勁多眼c, 係多到我見到嘅時候嚇咗一跳. 唔知係咪熱氣 ??

男爵府

rubytse 寫道:
ricebb
乜你突然閃出黎報到既?

好驚呢~
報到完去左溫書啫~

大宅

yuki媽,

我都唔知個size一樣,yuki好似鬆0的既∼
豆豆仲有張跌bok相架∼

yon 寫道:
82,

男爵府

我以為一齊去玩tim,咁邊個湊呀

yon 寫道:

等我代s_s答先, iain豬無得去呀~

大宅

layon 寫道:
s_s,

玩得開心d啦
希望iain豬乖乖
係wor,8掛問下iain豬張機票how much kar?

佢無份去, 佢同我賓姨同我亞媽渡過呢幾日!
不過機票問題, 我早排問過紐航, 12個月以下不佔位小童, free!!! 佔位就原價十份一

子爵府

yon

heee ~ 梗係又去左沖涼 la
look look pm 吖 ~
thanks.

[quote]
yon 寫道:
ruby,
搵我呀, 我係度呀~

男爵府

豆豆媽,
跌膊好sexy喎~!
你話你果件都係80嘛... 都係sanrio, 咁咪應該一樣大囉~

首頁

尾頁

跳至