自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

Re: 分享下當你生左肚入面個bb出來果時,果一刻做緊咩諗緊咩野

生完好想喊,喊既原因係因為...................:-(
我終於都生咗喇

男爵府

Re: 分享下當你生左肚入面個bb出來果時,果一刻做緊咩諗緊咩野

生完好想喊,喊既原因係因為...................:-(
我終於都生咗喇

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

完全無諗過任何野.
因我係全身麻醉,到醒時想嘔同覺得好辛苦.
到10幾個鐘後至抱比我,我只係覺得呀仔好大鼻.

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

完全無諗過任何野.
因我係全身麻醉,到醒時想嘔同覺得好辛苦.
到10幾個鐘後至抱比我,我只係覺得呀仔好大鼻.

禁止訪問

大宅

即刻睇下BB是否四肢健全, 樣靚身正, 跟住全程目光都望實姑娘同兒科醫生點整我個乖乖囉.剛才生產點痛都唔記得lu.

仲記得老公話 :生

男爵府

嗰一刻個人好攰, 但係形容唔到既開心同感動, 真係好想喊出嚟發洩呀~ 但係見到佢真係幾多辛苦同痛楚都可以忍受呀! 不過另一個諗法即時响我個腦度出現呀~ 就係我唔會再生多個, 經歷多一次呢個咁難受既過程囉~

大宅

我仔仔係2004年3月出世,亞仔出世嗰時間啱啱好,趕得到吃晚飯,因為好hungry
我最愛的BOWIE 仔2004/3/7 2.73kg (早產b)2006/12  30lbs 92cm

男爵府

佢叫你唔好嗌, 係咪想你留番d力生咋

我掛住聞笑氣, 無乜點嗌, 留力生, 唔駛1個鐘搞掂

男爵府

佢叫你唔好嗌, 係咪想你留番d力生咋

我掛住聞笑氣, 無乜點嗌, 留力生, 唔駛1個鐘搞掂

cutiebebe 寫道:
望完阿囡完整無缺後,想xyz個係咁鬧我,唔準我嗌痛嗰個姑娘

大宅

做緊咩>>>就係問姑娘仔仔健唔健康.

諗緊咩>>>就係好多謝媽咪咁痛生我出黎

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

當時bb好突然咁就sir左出黎, 我好開心, 心唸, 捱完喇捱完喇! 我要食呢樣果樣(估唔到坐月食既野仲難頂!)
我望住d醫生姑娘手忙腳亂, 又問我老公"你又話剪臍帶?" 跟住我老公話唔好喇(因為出世得太快大家都好忙...)

水晶宮

2024年龍年勳章

做緊咩>>>繼續訓响度
諗緊咩>>>嘩.... 舒服哂..... :lol: :lol:
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

複式洋房

生第一個時: 舒服哂.....
生第二個時: 嘩.... 舒服哂.....

伯爵府

我記得生阿囡果陣...我淨係想快d生到佢出黎..因為好痛~姑娘又唔比我聞氣,唔幫我打止痛針,又冇得做無痛~真係痛到癲左囉...姑娘又話我生得..咁我咪出盡一生既力屙佢出黎囉...好驚佢焗親~所以屙左幾下小b就出左世喇~佢出左世...姑娘抱比我睇,第一句問我:"你話比我知係男仔定女仔!?"..果刻好拗底呀...因為之前駝bb果陣個個都話似駝仔...我買晒d女仔野架喇嘛~一睇..就見到佢係女仔...即刻笑左出黎~ 跟住再睇下佢係咪完整無缺..睇下佢塊面仔係咪無任何胎記果d...之後姑娘叫我錫佢一啖..我錫完已經想訓...不過都打左比我老公先...因為太快喇~之後想飲水..同快d有得訓...同埋好想快d見到老公~~~

男爵府

生完之後見佢四肢建全, 塊面無胎記(雖然當時佢真係好醜樣, 我仲以為佢係et), 真係開心到不得了, 苦難既日子已經過去, 唔駛再陀住個肚. 一返房已經忍唔住周圍打電話話比人知我生左啦.

珍珠宮

個姑娘唔好話比我知佢係有問題....

伯爵府

存場有成10個e護人員睇住我生, 2個字就生左佢出離,好快,比完我睇,問仔定女,我話仔呀,心只係想乜吾鬼ge,:-( :-(

水晶宮

好開心! 喊 ! 原來我唔使死 !!! :-(
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

畀面勳章

我係開刀生既,朝早10:30生,我差不多下午3:00先清醒哂,只係即刻想知阿囡係咪ok,同埋覺得個肚空哂kum

首頁
12345...7

尾頁

跳至