潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: Jelly beans

知唔知呢對鞋(黑色S碼)邊樹有得賣呀?
Please click here

男爵府

大宅

我好似見過荃灣城市中心有得賣喎, 如果你住附近可以去睇下

男爵府

我係太子始創見到,但得番1對M碼,買唔到呀!荃灣太遠囉!不過都唔該你的info.
心亂如麻 寫道:
我好似見過荃灣城市中心有得賣喎, 如果你住附近可以去睇下

複式洋房

將軍澳新都城2期商場b+ab隔離有間細細既舖頭我星期日仲見到有得賣, 你可以去睇下!
KY2004 寫道:
知唔知呢對鞋(黑色S碼)邊樹有得賣呀?
Please click here

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

旺角朗豪坊地庫B1有間舖專買Jelly Beans嘅鞋,你可去睇吓有無!

男爵府

I saw many in some small boutique, don't know whether they are fake or real ?-(

男爵府

Thx all.

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

淘大邊層呀?咩舖呀?
happy168 寫道:
牛頭角淘大

男爵府

我上星期在灣仔新世紀見過
但係唔sure有無size

子爵府

想問下Jelly Bean fans,

如果右腳 23.5碼、 左腳 23碼,你地會點買?

我買左一對23,e + 隻右腳勁唔舒服, 想抽筋。 但係我試 23.5時, 又勁 "cup" 踭。
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

侯爵府

俾我會買23.5, 至多左腳墊鞋墊 因為夾腳真係好辛苦, 唔使行咁滯 :-(

[quote]
jk67jk 寫道:

想問下Jelly Bean fans,

如果右腳 23.5碼、 左腳 23碼,你地會點買?

我買左一對23,e + 隻右腳勁唔舒服, 想抽筋。 但係我試 23.5時, 又勁 "cup"

複式洋房

http://www.jelly-beansshop.com/e-shop/ProductDetail.do?pid=34-1093blkL
where 有呀.....我冇買過佢d 鞋嫁...
見大家講到咁好...
又俾我睇中一對
我住屯門....where 近我有得買呀

大宅

元朗好順福商場有

洋房

有無人試過經以下網址買呢!分享o下啦!
http://www.japbid.com/

男爵府

我試過問過呢個網址報價
一對要成六百幾蚊
咁我不如去esperanza買
仲有得試添

Daphnetang 寫道:
有無人試過經以下網址買呢!分享o下啦!
http://www.japbid.com/

首頁

尾頁

跳至