跳至

首頁

尾頁

複式洋房

1歲生日會相片已經完成

各位爸爸媽媽,

1歲生日會的相片已經完成,請大家到這裡觀看:
http://www.fotop.net/jessiefrankie/0604bday

十分感謝大會給我這次拍攝機會,場地及功力所限,相片未必會很出色,但仍希望各位能細意回味。

祝各位寶寶生日快樂~!!

Frankie哥哥 上

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

Re: 1歲生日會相片已經完成

Frankie哥哥 寫道:
各位爸爸媽媽,

1歲生日會的相片已經完成,請大家到這裡觀看:
http://www.fotop.net/jessiefrankie/0604bday

十分感謝大會給我這次拍攝機會,場地及功力所限,相片未必會很出色,但仍希望各位能細意回味。

祝各位寶寶生日快樂~!!

Frankie哥哥 上
好快喎 辛苦哂辛苦哂,不過fotop好似又神神地未上到住.....

大宅

Thank you 晒 Frankie哥哥, d相好靚, 真係唔該晒你

恆恆爸,我流緊口水等緊你

別墅

正呀
Frankie哥哥...多謝晒咁快有相睇

恆爸爸你好呀 原來你都有幫手影相 好嘢仲有得睇

大宅

lovelygin 寫道:
Thank you 晒 Frankie哥哥, d相好靚, 真係唔該晒你

恆恆爸,我流緊口水等緊你
乜你地入到fotop咩???我上唔到既???我今次要湊仔冇乜影喎,所以你可以收番埋D口水 色途老馬既你自己入去睇啦

大宅

[size=large]十分感謝Frankie.

映得好靚呀. Thanks so much for taking such lovely pictures for us. You can turn a dull staircase into a great backdrop.

by the way your camera is very powerful. the photos that i take are always out of focus when my bb is moving. 真的要跟你學o野.

禁止訪問

陪月勳章

大宅

Thx a lot Frankie!! U're so efficient.

別墅

Thanks!

大宅

辛苦晒你啦

server upgrade!
我而家睇唔到..... :-( :-( :-( :-( :-(

複式洋房

Thank you Frankie哥哥 !!

The photos are great !!

別墅

辛苦晒你啦! Frankie.

男爵府

Frankie,
Thank you so much! all the pics are great!! you did a wonderful job!!!

民房

Thank you Frankie哥哥 !!

別墅

Thanks a lot. We like the photos very much

大宅

Frankie,
辛苦晒啦! Frankie.

複式洋房

Frankie 哥哥

多謝你百忙之中抽時間來,幫我o地影靚靚。

同埋多謝你陪我個仔謙謙 boy 玩,搞到你走時漏
謙謙 boy

大宅

我都加多小小相,由於今次並非工作人員,同埋要湊仔關係所以影小左其他可愛BB,十分抱歉,同呢D相片我會俾工作人員燒俾你地,所以唔駛留言喇,另希望各位有影相既朋友都分享下大家既相片或video啦,等隻碟內容更加豐富D.

4月1日生日會

大宅

畀面勳章 爸B勳章

Frankie 哥哥 辛苦晒你呀, d 相好靚呀.
我老公都影左少少相 click here 生日會相片

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Frankie 哥哥,辛苦晒!
thanks a lot~

首頁

尾頁

跳至