親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人去過輕井澤呀??

請問一日行唔行得晒呀?? 值唔值得去呀??
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

大宅

Re: 有冇人去過輕井澤呀??

UP
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

子爵府

我岩岩去完返離,我覺得個到d景好靓,同埋個到有個 outlet
shopping ,我個日下午5:00 到,去左個美術館先,係睇d
立體圖晝,我係睇書介紹一定要去呀,之後就係美術館附近
行左一陣,不過 D 鋪頭收好早, 7:00 PM 開始收啦...
之後我就返酒店,到夜晚再出離搵野食,第二朝就去左個
outlet shopping ,就係輕井澤車站附近,個日我行左成日,
到夜晚就去左間溫泉酒店浸溫泉.到第朝就去左睇暴布,
之後就離開輕井澤去東京啦,不過我係自由行同埋自己租車,
所以我個人應為留兩日都夠,同埋春天或秋天去d景會重靓d.

大宅

多謝報料.
我地會係早上坐8:00巴士去, 朋友個朋友住係輕井澤,
所以會住係佢屋企一晚,但就係唔知第二日幾點走,
我驚冇乜o野行, 就想坐早上新幹線返東京.

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

入面有講輕井澤 :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至