夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

JM會不會打電話鬧小三?我覺得除了洩憤係無用, 小三唔會醒覺知難而退, 最衰係個c6

jump.jump  如果你個男人一直呃住個女仔,你既電話可能可以點醒對方  發表於 13-11-9 13:25

男爵府

MM99 發表於 13-11-9 10:18
JM會不會打電話鬧小三?我覺得除了洩憤係無用, 小三唔會醒覺知難而退, 最衰係個c6

...

鬧完即係等小三有機會係個男人面前扮慘,比晒位佢入,我先無咁笨:pppp:

wcpcelia  同意呀  發表於 13-11-9 14:59
stepchk    發表於 13-11-9 12:09

大宅

我當年在不知情情況下做左小三,個女仔三小時打左54次電話比我,我同佢講我會退出,我根本唔知自己係第三者,最終個男用佢打黎煩我這個藉口堅決分手!

翡翠宮

什麼醒覺, 佢都唔覺得有問題; 何來醒覺

唔好麻鷹唔管管雞仔

男爵府

回覆:打電話鬧小三

做呢個行為,我反而想問,你希望同c6保持甚麼關係呢?如果你仲想同c6回復以前咁,其實係不宜做啲太激烈的行為。要泄憤很容易,但過後個男人會有乜感覺? 如果男人已有心同番你一齊,但你無啦啦又好似發顛咁做,只係令雙方又再多樣裂痕,呢種結果又係咪你想見嘅呢?

翡翠宮

我絕對唔會咁做,係鬧都鬧自己老公喇,做乜鬧人地呢!!

咁樣做係好蠢同好不智的行為,如果個女人係有手段的人,佢會扮可憐;如果個女人係好勝的人,會令佢更加唔服輸……

eecat88    發表於 13-12-16 14:20

大宅

引用:JM會不會打電話鬧小三?我覺得除了洩憤係無

原帖由 MM99 於 13-11-09 發表

...
罵走小三,之後有小四出現,你罵得幾多?何不乾脆对付男人?

男爵府

我有朋友,原本已同老公關係唔多好。佢老公同另一個女人有曖昧,但未真係發展到戀人的關係。我朋友知道佢地咁,就好衝動咁去搵個女人,又唔知邊度搵到個女人的男朋友contact. 將成件事漾晒出來。。。

結果,反而促成左佢老公同呢個女人一齊,幫左佢地互相表白清楚(原先只係曖昧,一直都無講清楚), 果女人的男友都知埋,反令女人可以更決絕地同佢男友分手。

朋友老公其實擺明唔鍾意我朋友了,件事搞成咁後,佢都好堅持離婚。依家辦緊手續。

所以好多時,唔好太受電視劇影響,以為大吵大鬧就可以令到個男人或女人回心轉意,事情或者向另一方向發展。

男爵府

有時小三都係受害者,大家女人,無謂為左啲賤男人變成潑婦。
大家不妨學下啲奸b6,好可鄰咁既樣,講到自己無左c6會死,又好愛佢咁。
我地應該學下口花花氹下人。

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果係我,要閙都鬧自己c6先,
我唔信個男人唔肯,求其有女人埋身就成事。
偏偏就有d女人相信,自己老公俾人勾,賤男繼續推缷責任。責任永遠是人家。

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 MM99 的帖子

我都唔會打俾小三咁笨,我試過叫C6係我面前自己打俾佢(開SPEAKER),同佢講以後都唔好再聯絡,之後收咗線。小三打咗成版EMAIL俾C6,話佢娶著呢個老婆好慘呀,乜野都俾人管住晒呀,無自由呀。我睇完無嬲,淨係知唔可以俾C6知小三打過呢D野,DELETE咗之後就無再見到個女人搵C6。

大宅

回覆:stepchk 的帖子

學謝安真話齋:兩個一樣賤

大宅

引用:學謝安真話齋:兩個一樣賤 +

原帖由 MM99 於 13-11-09 發表
學謝安真話齋:兩個一樣賤
小三send 左個 msg俾我老公, 係一個Facebook 真愛需要勇氣寫:
我以為我愛你你就會愛我
我以為我關心你就會關心我
我以為我留言給你你就會放我在心上
我以為我以為......

又成日send 自己d相俾我老公

個小三想點呀, 真係想打爆佢

男爵府

引用:有時小三都係受害者,大家女人,無謂為左啲

原帖由 MCEsc 於 13-11-09 發表
有時小三都係受害者,大家女人,無謂為左啲賤男人變成潑婦。
大家不妨學下啲奸b6,好可鄰咁既樣,講到自己 ...
攻城為下,攻心為上
只懂用粗暴方法去進攻的
很不智

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

MM99 發表於 13-11-9 12:31
小三send 左個 msg俾我老公, 係一個Facebook 真愛需要勇氣寫:
我以為我愛你你就會愛我
我以為我關心你就會 ...
幫C6 delete左佢

男爵府

BK Milk勳章

Pigpig1106 發表於 13-11-9 10:27
我當年在不知情情況下做左小三,個女仔三小時打左54次電話比我,我同佢講我會退出,我根本唔知自己係第三者 ...
飛左原本果個女友?咁你後來同哩個男人一齊, 佢對你好唔好?

男爵府

BK Milk勳章

回覆 stepchk 的帖子

咁都要你可以開到佢EMAIL先至得..同埋點解佢唔WHATSAPP,要EMAIL..?
如果WHATSAPP的話,可能C6睇先過你?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

MM99 發表於 13-11-9 12:31
我以為我愛你你就會愛我
我以為我關心你就會 ...
個小三差不多玩完㗎嘞,如果你C6仲同佢sweet sweet,
佢就唔需要寫d咁野,
你唔好理佢,
專心同C6培養感情,
嗲下C6丶去下旅行,
C6自然覺得你好,
而小三越煩,男人越走,
大婆,加油!

大宅

引用:Quote:MM99+發表於+13-11-9+12:31+小三send

原帖由 soso1227 於 13-11-09 發表
個小三差不多玩完㗎嘞,如果你C6仲同佢sweet sweet,
佢就唔需要寫d咁野,
你唔好理佢,
錯了, c6覺得欠左佢, 以後呢個小三有咩事, c6一定義不容遲咁幫佢, 小三知c6心軟, 所以成日send 野來撩動c6, c6又係衰, 唔理我感受對小三做左好多過份關心事情去傷害我。

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆:April_B 的帖子

果陣無whatsapp呢樣野

首頁

尾頁

跳至