跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: Part 50 黎啦黎啦 Chur 盡去啦~~

cat & y's,
唔記得話比你地知,早2日去jusco見到pooh pooh kitchen on sale $99,我買左喇,好好玩呀...
我自己覺得
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

hi

我返黎啦, 我估上午bc完啦掛, 下午再bc過. 放咗10日假, 帶米之連週圍去, 其實仲辛苦過返工, 但見佢玩得好開心都值得, 你哋又同咗bb去邊玩呀.

伯爵府

c野:
係咪有埋個爐個隻呀,如果係,我2年前已經係jumping gym換左個俾家姐個女,上次去佢度都有玩,不過係我阿哥個仔
CT2Baby 寫道:
cat & y's,
唔記得話比你地知,早2日去jusco見到pooh pooh kitchen on sale $99,我買左喇,好好玩呀...
我自己覺得

侯爵府

Y's_Baby 寫道:
係呀, 我都一早買左, 呢個kitchen小豆都好like ga, 而家日日都要玩一次~ :mrgreen: :mrgreen:
我早兩日仲買埋個pooh雪櫃俾佢, 佢又係好鍾意, 成日攬住周屋行~

我收埋左kitty kitchen,佢e+成日拎住個pooh 煎pan & spoon周屋餵人食野
pooh雪櫃又how much,等我遲下又買先 :mrgreen:
該用戶已被刪除

公爵府

CT2Baby 寫道:
查實係home仲辛苦過返工,呢個holidays,除左出街之外,係home我係不停洗洗洗切切切

me2~

做左亞 4

男爵府

我就剛剛相反, 無做過屋企野, 因為每日訓醒, 食咗早餐就同米之連去街, 每日最少都去到7:00pm先返屋企
貓貓媽咪 寫道:
[quote]
CT2Baby 寫道:
查實係home仲辛苦過返工,呢個holidays,除左出街之外,係home我係不停洗洗洗切切切

me2~

做左亞 4

[/quote]

公爵府

[quote]
貓,

咁小豆平時都唔係好痴身o者, 至少我去
該用戶已被刪除

公爵府

米之連媽媽 寫道:
我就剛剛相反, 無做過屋企野, 因為每日訓醒, 食咗早餐就同米之連去街, 每日最少都去到7:00pm先返屋企
[quote]
貓貓媽咪 寫道:
[quote]
CT2Baby 寫道:

me2~

做左亞 4

[/quote][/quote]

米之,

咁屋企咪變左 9 "豆"

侯爵府

[quote]
米之連媽媽 寫道:
hi

我返黎啦, 我估上午bc完啦掛, 下午再bc過. 放

男爵府

貓貓媽咪
咁又無, 因為10日, 工人放咗3日, 所以每日米之連都最少有一餐粥食, 屋企就叫工人搞.
貓貓媽咪 寫道:
米之,

咁屋企咪變左 9 "豆"

公爵府

ct, y's,

係咪好正呢 我覺得正過 kitty 呀 :mrgreen:

禽日我都去左吉記 wor, 但唔多覺 pooh 個 kitchen, 雪柜就見到但冇留意幾銀

乜真係好正架

but 買左塊夜光晝板, 都係 tomy 出既 好鬼 c 靚呀 原價 好似 399.- 而家139.-

仲見到隔離有盒 pooh 既玩具, 都係百零蚊好抵 & 靚, 但忍得住手 :mrgreen:

侯爵府

[quote]
米之連媽媽 寫道:
我就剛剛相反, 無做過屋企野, 因為每日訓醒, 食
該用戶已被刪除

侯爵府

我尋晚懶無特登煲飯仔比小豆, 俾佢食我地d飯, 佢居然可以食晒成碗白飯 仲有好多魚同菜~睇黎佢已經厭倦左食淋PAT PAT GE粥仔同飯仔喇~

絕對係la 咁你幾時轉呀
禽日食完dinner,我比左一spoon我飲既chinese tea比kk飲,開心到佢癲左咁,跟手仲比左d糖水佢食,又係食到high晒,佢地真係好想跟我地食大人野呀

侯爵府

cat,
買左一件咁少?

男爵府

ct
kk都大有進步, 最少都比餐安樂茶飯過你食, 叻女 而我就帶米之連去食buffet, 10日假食咗2次, 米之連仲勵害, 由頭食尾, 最抵係佢, 唔洗比$$$, 但就食返夠本.
CT2Baby 寫道:
米之ma,
講真呢個 holidays都無遠行,每日都係等kk食完lunch訓醒,around 3點先出去,所以唔去得太遠,通常都係去d有戶外公園既地方玩一陣&影下相(e.g.維園, 香港公園, etc),& then shop一陣食dinner lor
真係可憐天下父母心,禽日去左香港公園& then 係pacific place shop左一陣,見5點幾又未夠鐘食dinner,咪諗住去坐丁丁落wanchai搵食lor,點知kk一上車就訓左,結果我地就一直坐到north point總站,好彩個天都對我地不薄,我地去左鳳城食左個又好食又豐富又安樂既dinner,last night kk食晒我帶出去d粥之後,好乖咁住係樹食大人飯,仲坐足全場無落過地,直到埋單

首頁

尾頁

跳至