跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 可愛牛牛靚媽咪會 (Part 31)

咁大叫 bbq 出黎先
[size=xx-large]bbq ((((((((((((( [quote]
蝦蝦 寫道:
其實我係漏打個地字, 應該係咁 --> 係喎, 為左酌媽著想, 我地出多 d post 呀

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

都話要忍淚咯 [quote]
蝦蝦 寫道:
bye 啦 .... :-( :-(

sayonara oh ~ sayonara oh ~

伯爵府

:-( :-( 你地閃晒喇.....
我頭先乙水聰聰訓麻, 攪左好耐, 卒之佢o向張床度碌呀碌, 唔小心一手打落我塊面度, 我好惡咁啤住佢, 佢至瞇埋眼唔郁, 跟住就訓左lu....

伯爵府

呢個會開始要輪班, 24hrs, 年終無休
joannelai930 寫道:
咁大叫 bbq 出黎先
[size=xx-large]bbq ((((((((((((( [quote]
蝦蝦 寫道:
其實我係漏打個地字, 應該係咁 --> 係喎, 為左酌媽著想, 我地出多 d post 呀

伯爵府

聰聰只會同我爭半邊chair坐, 唔會阻我打字 [quote]
蝦蝦 寫道:
唔去街, 隻蝦仔鉗實我, 打唔到字架

[quote]

伯爵府

幫手, dup 左先講
其實我都未知咩事....
蝦蝦 寫道:
咁都要 dup :lol:
[quote]
咩態度 [quote]
蝦蝦 寫道:

伯爵府

pigma 果邊可能BBQ喎, 等我同佢地講定24/5唔得先, 佢地另外仲有兩日揀....
我隻甜筒點去 [quote]
蝦蝦 寫道:
咁不如 524 一齊去 op 啦, 多 d 人開心 d. (不過要再 reconfirm 假期係咪有得 free)

伯爵府

人地o向度遊蕩時, 你地兩隻野又去左整食送, 仲好講
蝦蝦 寫道:
會架 再加上呢隻 peggy 又唔知鼠左去邊

[quote]
唔經唔覺7頁啦, 會唔會俾人

伯爵府

[size=xx-large]哈哈哈哈哈.......笑到喊.... 去抺眼淚先.... [quote]
蝦蝦 寫道:
呢 d 野唔可以比佢學呀 :lol: o係佢面前, 我係賢妻良母
[quote]

伯爵府

哼! 你地太唔了解我喇~~ :tongue:
蝦蝦 寫道:
咁係, peggy 你咁都講得出既, 明眼人都知道 ... :lol: :lol:
[quote]
咁都得 [quote]
BaByQ113 寫道:
聰 b 想去街o乍, 我好黐家ga

伯爵府

冇反應, 我同佢講, 成日有人半夜上去睇, 3,4 點都有, 又唔留言, 唔知邊個, 所以唔開...
蝦蝦 寫道:
聰爸有咩反應呢 :lol:
[quote]
尋日聰爸同我講, 佢 d 親戚上唔到聰聰個網頁, 我先至話俾佢聽我唔公開喇.... :tongue:

伯爵府

係啦, 依家仲唔抵, 唔係個個都會問我攞 p/w [quote]
蝦蝦 寫道:
哇 ~~ 搞咩你比咁貴? 唔抵喎, 除非真係好多 friend & 親戚睇啦

[quote]

伯爵府

洗埋版添~ 收工~

琥珀宮

陪訓要保持距離架 , 我成日中招架 \

我頭先乙水聰聰訓麻, 攪左好耐, 卒之佢o向張床度碌呀碌, 唔小心一手打落我塊面度, 我好惡咁啤住佢, 佢至瞇埋眼唔郁, 跟住就訓左lu....

琥珀宮

唔係, 只係怕你失蹤唔識路返黎 [quote]
呢個會開始要輪班, 24hrs, 年終無休

琥珀宮

好彩你咁瘦 [quote]
聰聰只會同我爭半邊chair坐, 唔會阻我打字

琥珀宮

你幸福嘛, 唔駛做亞四 [quote]
人地o向度遊蕩時, 你地兩隻野又去左整食送, 仲好講

琥珀宮

今晚記得返夜
班喎, 唔係扣你糧....
洗埋版添~ 收工~

琥珀宮

咁你過黎俾我地攬下, 了解多d先 :mrgreen: [quote]
哼! 你地太唔了解我喇~~ :tongue: [quote]
蝦蝦 寫道:
咁係, peggy 你咁都講得出既, 明眼人都知道 ... :lol: :lol:
[quote]
咁都得 ]

公爵府

聰仔身痕, 要媽咪怒啤先訓, 不過政政都係, 平夜
o係咁碌, 要我大喝佢先泙澎咁趴低訓

[quote]
[/url]

首頁

尾頁

跳至