跳至

首頁
34567...19

尾頁

大宅

Re: 0608得意BB影樓相

亞6,

一去到簡做型之後換衫, 換完就扭眼訓, 又食奶, 訓左粒幾鐘先起身影, 影影下又開大, 心情又唔靚, 頭四個做型都好扭成日喊. 到全家幅先識笑咋.

大宅

Monbaba,
哦原來係咁,咁都係好呢hea下喎
之但係d相都好靚喎,希希條頭巾好靚呀

男爵府

Monbaba : 係呀, 一見到個釣魚look, 我地即刻發晒光呀. 希希又換

大宅

MonBaBa,

穎賢依家我估有23磅啦,等多2星期9個月大再去健康院磅下就知lu.....

大宅

del

大宅

大宅

別墅

方便大家欣賞咁多位BB的得意影樓相,我擅自將post過的link 放在這兒,希望大家不要介意呀

另:我也希望大家可以陸續加上自己BB的影樓相呢!

click~~MrsCLee的Ivan&Evan

click~~gloria的寶寶(元朗Studio123)

click~~kathy的豆豆(元朗Studio123)

click~~dearest的包包(紅磡Studio123)

click~~luky624的Anson(紅磡Studio123)

click~~kimmie的子桓(紅磡Studio123)

click~~whitebunny的卡樂B(BabyQStudio)

click~~irisfung的Duncan(元朗Studio123)

click~~ricebb 的樂樂(元朗Studio123)

click~~yon的yuki(紅磡Studio123)

click~~Christine的珈珈(元朗Studio123)

click ~~ miffy-miffy的鋒鋒 (元朗 Studio123)

click ~~monbaba的希希(元朗 Studio123)

click ~ ~Alex@karina 的 Alex (baby Q studio)

click~~denise888的恭誼(BB cute studio)

click~~kkf的穎賢(元朗studio123)

click~~vickylukluk的chloe(Studio123 - Yuen Long)

click~~bbkingdom的齊齊 (BB cute)

ccmimi ~~容容(元朗1studio 123)

click~~ckwok0823的Anson (紅磡 Studio123)

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

複式洋房

queenie88:家姐好靚女呀!點解家姐d相少咁多嘅?詠詠好合作喎,張張都笑得咁開心!我係新春特價$380,你兩個一齊影要幾多錢呀?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

denise888:
家姐我未upload哂上網呀~我驚upload太多,d相會load得好慢呀~
佢地2個tota影左220張呀l
我都係影$380 o個個呀~Total: $810(加左全家幅)

等我一陣upload埋家姐d相啦~

別墅

你地覺得珞珞影成点呀?
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-05-03/charlotte.html
8月12曰出世 2.705kg,9月12日 4.44kg,11月13月6.48kg,12月13日 7.05kg. 2月13日 8.0kg.我係全人奶BB  

男爵府

skwawa,

珞珞影得幾好喎, 肯笑笑, 又好肉地, 仲好鍾意食手手喎~

別墅

ricebb 寫道:
skwawa,

珞珞影得幾好喎, 肯笑笑, 又好肉地, 仲好鍾意食手手喎~

thanks!!其實影相個日珞珞失驪水準,都喊得好激!至於肉地就麻麻地la......越大越瘦!咪就係淨食手手,架下始終唔肯食粥兼一日食得四歺炸!
8月12曰出世 2.705kg,9月12日 4.44kg,11月13月6.48kg,12月13日 7.05kg. 2月13日 8.0kg.我係全人奶BB  

大宅

HI, 我BOOKED 8/06, 4:00PM (STUDIO 123,紅磡) 影相,

洋房

你地覺得俊熙影成點呀?
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-04-29/chun_hei.html

大宅

yychoy,

妳個囝囝好大個仔呀,影得好靚仔, 我終意佢帶四方帽個d呀.我個仔都係叫”CHUN HEI 駿希”

洋房

MonBaBa,

多謝哂呀, 係呀, 帶佢出街, 成日比人話佢成歲呀~~我都想呀~~

咁Q的, 你仔仔幾時出世的?

大宅

男爵府

小程程,

影得好靚喎, 朗朗好大隻呀~
幾$, 有幾張相呀?

首頁
34567...19

尾頁

跳至