夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 想離婚,但bb得歲幾

如你決離婚, 我反而覺得bb越細影嚮小D. bb冇需要適應由雙親到單親的轉變. 何況這年代單親家庭很普遍亦可活得精彩, 不要為別人的眼光影響自己的未來. 現在你最好收拾心情, 好好計劃一下工作, 住屋等切身問題. 同家人商量, 有家人, 朋友支持會容易過渡些. 同c6'tan'牌前要搵律師問清楚有關撫養權, 人人情況唔同, 要保障自己&bb. 有d c6好衰, 自己滖到七彩, 但又唔肯同老婆離婚, 一味拖, 好自私. 你要有心理準備, 堅強些, 勇敢地帶bb走出第一步, 邁向美麗人生.

男爵府

照你咁講....其實呢個男人已經掉得,唔洗多講,同佢講多晒氣!!!!

大宅

我想俾多次機佢同我o地屋企。我尋晚同佢講要求佢一個星期內攪掂晒佢d女人,如果唔係就同佢屋企人then我屋企人講,佢話會改。

不過今日佢又話好多o野做,今晚要夜返,聽晚又唔食晚飯,我唔想懷疑佢,但係我又有冇可能相信佢? (而家已經12點都未返)你o地信唔信佢?我應該點做?

別墅

或者睇下佢返左來反應係點先, 有冇誠意, 如果佢咁都吾尊重下...吾洗恨呢d男人,早走早著,遲走訓吾著

大宅

佢真係好聽你話, 佢緊係要利用今晚攪掂晒佢d女人, 所以要遲d返, 什至今晚唔返!

樓主, 咁你就要俾多d耐性你老公了, 因為唔係一兩晚就可以飛得晒ga!

winga_li 寫道:
我想俾多次機佢同我o地屋企。我尋晚同佢講要求佢一個星期內攪掂晒佢d女人,如果唔係就同佢屋企人then我屋企人講,佢話會改。

不過今日佢又話好多o野做,今晚要夜返,聽晚又唔食晚飯,我唔想懷疑佢,但係我又有冇可能相信佢? (而家已經12點都未返)你o地信唔信佢?我應該點做?

大宅

一係佢改,一係你改。佢無得改,你又改唔到接受佢,咪離law.

首頁

尾頁

跳至