跳至

首頁

尾頁

複式洋房

明天催生

請問在公立E院催生, 係咪要塞1晚藥才吊催生水?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 明天催生

我上胎有呀, 塞O左一日葯, 但子宮頸唔軟化, 本來醫生話塞多日, 不過咁O岩產房有位, 所以俾我去吊水咋~

複式洋房

咁咪分分鐘搞成2日都未生得? 我老公都唔知請邊日假好

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

嗯, 你聽日催生? 咁佢無叫你今日入院咩??

我今次預約開刀, 都要早一日入院做checking喎... 不過我堅持做完要home leave咋~ 咁我諗你聽日入院, 好大機會係後日先生喎

大宅

聴講話, 如果妳子宮頸唔軟, 就塞藥先, if not, 就直接吊催生

首頁

尾頁

跳至