興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 聞相俱樂部- Part III

mommom, 一見靚就知唔會係我映啦~~ 映樓映架~~

子爵府

Simar 都想放A16.

侯爵府

stephaniema,

85mm/1.4 = $6,500

55-200, mm VR 5 係大光圈,光圈係 4 up (5記得exactly 幾多),我貪佢zoom 得近, 又5重, 又平, 要黎去沙灘or outdoor 影大頭.

侯爵府

mommom

1.8同1.4價錢差咁遠o既?????? 6千幾.... 好貴呀.. 咁我可能真係買1.8算啦~~

子爵府

買1.8, 用幾個星期, 又要賣返出去再upgrade?

侯爵府

軍魁星 寫道:
買1.8, 用幾個星期, 又要賣返出去再upgrade?

有冇咁誇呀??星爺..

子爵府

色水, 同 sharpness 真係有小小分別咖.

侯爵府

軍魁星 寫道:
色水, 同 sharpness 真係有小小分別咖.

但係價錢真係唔止少少分別wor...

子爵府

你買個 5 million 袋, 用10%價錢返大陸買個差唔多樣既, 可能裝得仲多野添, 幾時買好野都係三分錢, 一分貨咖啦.

侯爵府

如果我有多幾分錢就好啦...

侯爵府

買左機... 真係愈來愈多野想買... 點解呀??????? help~~~

侯爵府

stephenietam,

而家upload 緊兒童節dinner既相, 我估around 10分鐘就得,5好瞓住,睇埋先

stephenie 同 pakyu d 相好靚, 我好需要呢d model 呀

侯爵府

mommom

一定唔訓等睇靚相啦~~ 好心急呀~~ 想睇下貴鏡o既出品~

侯爵府

stephenietam,

total 有145m,而家先upload 左27m, 早知分開幾個file upload 啦 :-( :-(

sorry 呀要你等,

一係你睇住先啦.

click here

仲有, 我d 技術未到家, 係d model 靚咋, 5係我影得靚

侯爵府

mommom, 你未叫我, 我已經睇緊啦~ 仲download緊tim lu, 你枝鏡d色真係好正, 連映我囡囡食雞翼都可以映得咁靚, 勁~~

大宅

我又黎報到!!

侯爵府

adrian爸爸

我想拜你為師呀~

別墅

Mommom,

我未諗到買咩wide angle 之前,都唔賣得a16住。睇下n記會唔會出d中價ge鏡先 (17-55 / 17-70)

不過無理由將支85/1.4打入冷宮,pq方面85/1.4應該好d格。(維護下我支愛鏡先,雖然我無)。

你而家放毒ge能力好高wor
Lincoln BB

子爵府

好媽媽勳章

wow~~~~~~~~
d散景靚到~~~~~~~~

子爵府

我呢排好少影自已d仔女, 借阿"沙律"BB 來報到啦.

[img align=left]http://coleman0209.smugmug.com/photos/142634044-L.jpg[/img]

[img align=left]http://coleman0209.smugmug.com/photos/142634058-L.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至