懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有沒有準媽咪生痔瘡?

I am only week 7 ja.. got two small 痔瘡... huh.. so trouble le... I am going to ask the doctor whether I can put some medicine on it... I hope it will return normal someday without any operation...

Did anyone got this experience before? :-(

複式洋房

Re: 有沒有準媽咪生痔瘡?

我都有, 但呢個時候, 醫生唔會同你做手術, 只可以俾藥膏你搽.

民房

我仲有一個多星期就生了.....
我諗我唔可以用「生」痔瘡呢個字去形容.....係「爆」痔瘡...因為我係3-4粒咁出...而且係企0係度都摸到果種...... :-(
婦科醫生俾搽果0的藥膏都冇效

別墅

lauyk: o.. what will you do after giving birth? Will you cut it or continue to have medication ah? I am so worried le... I don't want to do any operation ah... :-(

大宅

畀面勳章

我第一胎都有喇,重好大粒添,生完痛到連行都行吾到 :-( ,現在有了bb,8月預產期,依家痔瘡已好勁,真係好驚 :-(

別墅

aykp: wow.. did you put any medicine on your 痔瘡? huh... so poor ah.. it's very painful once after "big big" ah... :-(

大宅

I have the same problem, I will be very painful after big big ah. I am so worried that when I deliver the bb, 痔瘡 will be even more painful and affect me. Any method to make me feel painful. :-((((

別墅

我生完個大囡時就有喇,,,跟足我十年, 我嗰d係生喺外圍的.雖然唔痛又無因去厠所而流血. 但係都怕到6月生呢個時會嚴重咗呀! :-(

別墅

我本身一向都有痔瘡但都ok,但宜家就好差...陀緊第二胎,大約十日前(約32至33週)痔瘡就開始又發作,不但止走左出黎,坐同行都好痛,仲要出面流血,足足流左成7,8 日先好番(有睇e 生食左藥仲好努力洗pat pat同抺藥膏),但粒痔瘡冇走番入去仲起出面,所以我宜家諗緊會唔會要求開刀生(因為我上胎起政府e院開刀生有人話第二胎可以要求開刀生),不過仲十五十六....

大宅

點先為之生痔瘡?我都懷疑自己有,但平時唔痛ga bor,但去完大大用紙巾抺果時就會痛,同埋摸到有粒嘢喺江門位,係咪即係痔瘡呀??

別墅

nicky127 寫道:
點先為之生痔瘡?我都懷疑自己有,但平時唔痛ga bor,但去完大大用紙巾抺果時就會痛,同埋摸到有粒嘢喺江門位,係咪即係痔瘡呀??

應該係痔瘡, 好多媽咪都會有, 因為陀bb時個肚大同重壓住或因便秘用力過度而令血管腫脹, 有些生bb時用錯力都會令內痔瘡由裡面出咗外面.

大宅

yannoaron 寫道:
[quote]
nicky127 寫道:

應該係痔瘡, 好多媽咪都會有, 因為陀bb時個肚大同重壓住或因便秘用力過度而令血管腫脹, 有些生bb時用錯力都會令內痔瘡由裡面出咗外面.[/quote]

死la,講完話唔痛,噙日就開始痛la,而且原來有成3粒tim呀,點算呀?我去藥房買藥膏搽得嗎? :-(

別墅

Nicky127: huh.. I think it's not too good just to buy 藥膏 from 藥房 law.. Maybe you can ask your doctor to give you some 藥膏 which is suitable for pregnant woman to use law.. I will ask my doctor to give me some next time when I visit him again le...

別墅

nicky127 ,

係呀, 你去產檢時話俾醫生聽啦, 等佢開藥或藥膏俾你好D,,,唔好自己走去買喇!

大宅

lilian926,yannoaron,
但仲要等多成個幾禮拜先去睇醫生wor :cry:

別墅

nicky127: can you stand until next week? If not, you may try to call your c+ and ask for the brand of the medicine you can use law.. Then, you can buy it to use la...

大宅

lilian926 寫道:
nicky127: can you stand until next week? If not, you may try to call your c+ and ask for the brand of the medicine you can use law.. Then, you can buy it to use la...

係bor,thanks!!

首頁

尾頁

跳至