跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

Re: 各大某某牌子bb會

suki

我都想要醫生紙奶粉form! 麻煩你 email to [email protected]

Thanks
[url=http://tickers.families.com][/url

大宅

好媽媽勳章

HIHI Suki,
可否EMAIL以下入會FORM給我
享氏, TOP-BE, 強生, 思詩樂

仲有吖, 我想要雅培, 雪印的醫生奶粉FORM呀. 唔該晒
該用戶已被刪除

複式洋房

suki

我都想要醫生紙奶粉form! 麻煩你 email 比我[email protected]

Thanks

[img][/img]

大宅

carmentam, cacachow, ester, hahababy ...
我send左去你地個伊貓喇...

複式洋房

SUKI,

已經收到了 效率真快

THANKS!
[img][/img]

大宅

效率真快<==
公司係呢幾日比較free...星期一又要坐監喇... :-(

CARMENTAM 寫道:
SUKI,

已經收到了 效率真快

THANKS!

大宅

Suki,

我想要美贊臣的醫生紙奶粉form,
另外都要 Playtex、思詩樂及NUK 既form.
my email : [email protected]

thanks a lot!

大宅

好媽媽勳章

收到啦! 唔該晒你呀suki!!! thx

大宅

suki_pang
我昨晚發夢見到鄭伊健
好鬼死開心 諗番都~~~~kikikiki~~~~~
"唔好比我老公知 "

大宅

我跟左鄭生都成十年lu...
由瘋狂至依家...默默咁support....

maggieman 寫道:
suki_pang
我昨晚發夢見到鄭伊健
"唔好比我老公知 "

大宅

咁你honey有無嫉妒呀鄭生架??
我young d個陣識過有個男仔好鬼似鄭生
我老公嫉妒到飛起 諗起都好笑
奇實有一排都迷上鄭生,不過一知佢同某某拍拖就...... :-|
suki_pang 寫道:
我跟左鄭生都成十年lu...
由瘋狂至依家...默默咁support....

[quote]
suki_pang
我昨晚發夢見到鄭伊健
"唔好比我老公知 "
[/quote]

大宅

karenleung,

send 左去你伊貓喇....

~~~~~~~~~~~~~~~~~
各位~~
星期一..先至繼續!!
(星期六日..我上唔到bk網..)

大宅

嫉妒??? 唔多聽聞過佢有喎...
嫉妒都無用丫.. 我痴心一片架喇

young d個陣<== 你依家都好後生o者....

某某<== 指的是...高妹嗎??
我地班fans 知道係咩一回事就算了....

不過, 就算你問我..我都唔記得我想當年鍾意佢d咩囉...

咁你honey有無嫉妒呀鄭生架??
我young d個陣識過有個男仔好鬼似鄭生
我老公嫉妒到飛起 諗起都好笑
奇實有一排都迷上鄭生,不過一知佢同某某拍拖就...... :-|

別墅

Please kindly send all the forms for me because I have lost all the cards.

Also, please send me the doctor form for formula coz my friend's has just given birth to a baby.

Pls send to [email protected]

thanks thanks

大宅

brenda80,

以我所知..有d 會唔見左張卡要俾返$$(約十蚊)俾佢地架..

我星期一先再send 俾你丫..就收工喇...5.45

brenda80 寫道:
Please kindly send all the forms for me because I have lost all the cards.

Also, please send me the doctor form for formula coz my friend's has just given birth to a baby.

Pls send to [email protected]

thanks thanks

大宅

嫉妒??? 唔多聽聞過佢有喎...
嫉妒都無用丫.. 我痴心一片架喇<==kiki

young d個陣<== 你依家都好後生o者...<==黎緊33啦
某某<== 指的是...高妹嗎??<==是
我地班fans 知道係咩一回事就算了....

不過, 就算你問我..我都唔記得我想當年鍾意佢d咩囉...<====oh.....

大宅

2020勳章

I also like E-kin very much when he's just be a MC at the children program.(he's so handsome)
I hate 某某(the high girl) very much and don't like E-kin la!.......... :-x :-x
They broke their image by theirself.

大宅

其實...話說想當年, 鄭生向maggie 許下過承諾...
不過, maggie 依然故我....食 x麻..
(鄭生叫過佢唔好食, 佢都唔聽...)

之前, 有幾次的活動..狐狸精出現電鄭生..
鄭生最初唔過電架...
但就因為maggie 件事 ... 咁就俾高妹搞掂左...

呢個好勝的高妹為左見報...
某日鄭生過去高妹屋企(只係佢地2個知)..
但高妹就call 左 d 記者....
就咁, "奪麵雙琪" 就見報....
(鄭生都同我地承認左係高妹報料)

呢7年...佢地之間o既野..我唔多講...
而最近, 你地都應該知道...係因為明明好地地...
高妹因為想增加見報..突然向記者話佢地的感情出現問題...
鄭生都唔知...(乜出現問題咩??)
就咁就反了.....

(我就不知幾咁高興....)

鄭生係由我讀書時代鍾意至今..
亦在最失意時(失戀)的support 我的原動力..
佢亦令我見識左好多野....
(好似係 大笑姑婆..人前人後2個樣)

男爵府

suki,

我已經入左雀巢bb會, 但係都想要醫生form, 請問你有嗎??謝謝!

首頁
12345...6

尾頁

跳至