育兒好物

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我大仔出世時係, 因為身邊未有朋友or 親戚有初生衫仔比我.

洋房

我對外國品牌有偏好, 常去bearbear , Zara, H&M. 我本身住荃灣既, 最近係愉景新城行, 見到多左間歐洲童裝, 唔記得叫咩名....好似 toto picolo ... D款幾靚, 入去睇, d姐姐話係西班牙牌子. 係香港新開. 有無人買過?

大宅

回覆:有冇人係全買新衫BB著

我係,唔知點解越湊bb越唔會用二手衫,因為知道會有機會漏尿,漏屎,嘔奶,流口水,一大堆臭嘅理由,更加唔想俾個仔著二手。。。

大宅

引用:我係,唔知點解越湊bb越唔會用二手衫,因為

原帖由 stepzbabi 於 13-12-03 發表
我係,唔知點解越湊bb越唔會用二手衫,因為知道會有機會漏尿,漏屎,嘔奶,流口水,一大堆臭嘅理由,更加唔 ...
二手玩具都係,接受唔到,bb 口水係咁流去啲玩具la 位

複式洋房

回覆:有冇人係全買新衫BB著?

我會兩樣都有,自己買啲同埋要一啲朋友俾嘅衫但揀啲新淨,貼身好似底衫之類就買新,揀有牌子平平地,朋友啱啱開咗網購,專做美國團購同美國貨,花園街價錢但有品牌,放心好多

ononkeke  可否介紹你朋友嘅網購?謝謝  發表於 13-12-15 10:16

複式洋房

我對龍鳯胎都係全部買新衫的,因為第一胎,買新野開心d

大宅

我係,因擇日開刀時相士話bb小氣,唔用得人地嘅嘢

大宅

me

首頁

尾頁

跳至