母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

第二生產線正式投產

承蒙各方友好支持, 敝公司母乳生產線第二線, 於上月三十一日正式投產, 至今運作暢順!

本生產線大股東--黃小弟, 於運作初期, 過份留戀太陽燈箱, 一連九日未有親身監督生產線運作, 但本公司秉承股東至上, 服務體貼精神, 特派專人專遞, 將成品每日新鮮送上, 由於質素優良, 回味無窮, 大股東大為感動, 並於昨日正式回廠主持大局!

無奈大股東慣於縱情夢鄉, 監督生產過程未見著力, 進行品質監控, 時有打瞌睡甚至熟睡情況出現, 此懶散行為應當予以檢討改正!

敝公司承諾, 將全力督促大股東的投入及責任感, 貫徹母乳出品必屬佳品之優良傳統, 開拓有潛力之新興市場及持股人, 創立品牌知名度!

男爵府

Re: 第二生產線正式投產

**************************************** 芍妤bb 10/11/2004 在聖保祿醫院出世,體重 2.6Kg。 ****************************************

大宅

祝生意蒸蒸日上

男爵府

2011至尊種植勳章

evamama,
恭喜晒

男爵府

evamama

祝奶量高昇!

大宅

弓起 弓起 弓弓起起

大宅

eva,
妳既通告好溫馨, 黃小弟啱啱出監, 俾d時間佢warm up, 貴公司既母乳業務好快會上軌道.

祝妳奶量驚人!

大宅

我廠最近因大量員工無故擴工,
度至生產數量持續減少,引起我國公主不滿....
誠請貴司與我司一同合併.
至於價錢方面......可面議....
我深信如我倆合併的話,不出一星期就可集資上市,
賺個盤滿'bui'滿........

一齊努力啦

男爵府

笑 c 我 祝貴公司生意興隆, 產量不停增加, 大股東唔好再偷懶 la, 公司有賴你全力支持. 等你見報上市招股, 我一定排隊入表申請, 以示支持

大宅

祝貴公司業務蒸蒸日上!
產量驚人!

男爵府

花花,
真係好鬼鍾意你, 每次睇完你d 野都真係回味無窮
祝貴公司業務蒸蒸日上

子爵府

如花,
我都祝妳生意興隆, 長做長有!!
係呢, 唔知舊股東黃大哥仲會唔會重新入股呢? :mrgreen:

男爵府

evamama
恭喜!恭喜!

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

evamama

估到我係邊個嗎

contragulations, 祝生意蒸蒸日上. 而我個股東好 like 我, 唔鐘意d假貨, 但我只可以做part time :-( :-(
[url=http://tickers.families.com][/url

男爵府

男爵府

承蒙各同業先進指導, 不勝感激!

本生產線得到各資深員工熱心投入, 產量節節上升, 並罕有地於投產初期錄得盈利。大股東黃小弟對業積表現超越, 深感欣喜, 並宣佈派發特別紅利獎賞, 予前任大股東黃老大, 以表揚老大於設廠初期之貢獻, 及其後之高效高質管理, 致令第二生產線得以順利開通營運。

前任大股東黃老大隨即發表聲明, 感謝小弟厚愛, 並欣然接受紅利回贈。聲明指, 初試第二生產線成品時, 已有老朋友相聚之感, 現時用量更甚於配方代替品, 可見本線出品仍能維持昔日質素, 並繼續深受用家愛戴!

母公司表示, 會密切留意市場, 並亳無保留將生產高質產品之秘方公開, 以促進業界發展, 擴大市場佔有率, 重整相關品牌及產品知名度, 強化對用家自身健康的影響力!

大宅

好得好得。
睇到我都欣喜萬分,自會向貴 公司好好學習。

珍珠宮

evamama (係鬼馬 mama 先啱 :mrgreen: )

前同業 敬上

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

男爵府

婷婷媽,

估唔到係度同你相遇, 唔知幾時可以一齊係學校門口等放學呢?

細佬對眼好靚, 十足家姐咁, 聽你工人話你放工後先餵到人奶, 咁都幾好呀, 鬼叫要搵食咩, 食得一餐就得一餐, 好過一餐都無!

婷婷會轉校嗎?

ester 寫道:
evamama

估到我係邊個嗎

contragulations, 祝生意蒸蒸日上. 而我個股東好 like 我, 唔鐘意d假貨, 但我只可以做part time :-( :-(

大宅

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

evamama

咁都比你估到 , 上次學校旅行, 至正冇去, 渟渟不知幾唔開心.

下個學期, 渟渟會轉去聖三一, 咁至正呢 ??
[url=http://tickers.families.com][/url

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊