美容扮靚

跳至

首頁
12345...17

尾頁

大宅

想學Belly Dance 肚皮舞

有無人學過呀!介紹吓吖! :idea:
由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

複式洋房

Re: 想學Belly Dance 肚皮舞

正統既BELLY DANCE 定 BELLY FUNKY DANCE 先 ?
正統既我覺得OK悶架..悶到上左2堂就唔去...BELLY FUNKY 就OK...

大宅

有咩分別呀?
由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

洋房

請問肚皮舞可唔可以收腰收肚南

大宅

"女人唔易做" 入面跳o個 d 係邊款呀請問..
thanks
尾彩... 寫道:
正統既BELLY DANCE 定 BELLY FUNKY DANCE 先 ?
正統既我覺得OK悶架..悶到上左2堂就唔去...BELLY FUNKY 就OK...
[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/0011mm7.gif[/img][img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y233/kinkioby/c85190be95bq7.gif[/img]

複式洋房

SORRY....我無睇呢套電視...即係正統黎講係教做手同姿勢居多...成隻舞跟晒成苜音樂教晒....但係BELLY FUNKY 係FOR KEEP FIT 教得比較快同無咁深...容易學D同STEP 比較基本...無咩深度...

大宅

尾彩, 請問邊道有得學 Belly Funky?

Thanks!
尾彩... 寫道:
SORRY....我無睇呢套電視...即係正統黎講係教做手同姿勢居多...成隻舞跟晒成苜音樂教晒....但係BELLY FUNKY 係FOR KEEP FIT 教得比較快同無咁深...容易學D同STEP 比較基本...無咩深度...

複式洋房

你住邊區架? HK 定KLN?

別墅

I live in HK(Western District).
But I have no dancing experience and very fat(155lbs), is it okay to learn? :-(

大宅

我住九龍,但係香港返工,所以邊道都OK喎! 唔該介紹吓吖!

複式洋房

我尋日去左灣仔一間centre跳belly, 都幾好wor, 個導師仲幾靚tim!! 而家頭一個月半價, 都係$45一堂! 等我試左今個月睇下瘦唔瘦到先!

別墅

YinYinmummy 寫道:
我尋日去左灣仔一間centre跳belly, 都幾好wor, 個導師仲幾靚tim!! 而家頭一個月半價, 都係$45一堂! 等我試左今個月睇下瘦唔瘦到先!

我都有興趣學呀!!!!你跳完後,記得上來報告下情況喎。

大宅

YinYinmummy 寫道:

YinYinmummy,

點呀? 學成點呀?
係去邊間學架?
仲有無promotion?

sumi-mama
My baby -- Sumi & Selene

男爵府

Hi, 請問灣仔邊到? 可否pm資料給我? thanks!

大宅

可唔可以PM ME AR?

複式洋房

我跳左6堂喇, 都幾好wor!! 可能我比較勤力, 得閒o係屋企都會自己扭下, 而家條腰由28吋減到26吋!! 佢地一 班大概8-10個人, 個miss又nice又靚女!!不過有度唔好就係佢地得兩個洗手間, 但就有其他房間, 如果唔想等, 通常我地都會自動走去d房度換衫走人 !!^^
半價優惠做到6月底, 下個月唔知仲會唔會有其他promotion!
已pm佢地o既contact!!

男爵府

Please pm me contact too! Tkx
:-D :-D :-D :-D

男爵府

YinYinmummy :

HI! PLS PM DETAILS TO ME WITH TKS!
;-)

複式洋房

sent左啦!

大宅

牛年勳章 好媽媽勳章

pls also pm us, tks!

首頁
12345...17

尾頁

跳至