自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

睇到三個小生好開心,如果要搵花旦去旅行,大家想睇邊個帶大家遊世界

我會楝 :

羅蘭
余慕蓮
朱咪咪

Hana_Sugi    發表於 13-11-20 17:12
MRS.KAREN    發表於 13-11-20 16:29
maxisau    發表於 13-11-20 13:42
Kofepinga    發表於 13-11-20 11:27
reis  魯芬,慕連,韻琴,夏蕙  發表於 13-11-20 09:59
chinatea  朱咪咪未夠班,夏惠姨or白姊姊啦,兩個一定煩到3個小生嘔白泡  發表於 13-11-19 20:54
nanata    發表於 13-11-19 19:21

禁止訪問

回覆:birdy09 的帖子

珍珠宮

畀面勳章

回覆:三個小生出左街,咁花旦又搵邊幾個好呢

朱咪咪
呂珊刀ok 好笑
or 上等人

唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

大宅

回覆:birdy09 的帖子

yes agree i also like law lan , chu mei mei

rosaki   me2  發表於 13-11-20 11:38

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

momomoie 發表於 13-11-19 17:55
朱咪咪
呂珊刀ok 好笑
or 上等人
上等人好 elegant 喎 佢住青年旅舍會唔會唔慣架

如果搵佢,搵埋馬提露會唔會好啲

ac917  I like 上等人too,佢早排做Du姐做得好好  發表於 13-11-19 18:11

伯爵府

我都覺得找上等人好, 會好好笑, 我怕羅蘭姐會好嚴肅

伯爵府

熱血勳章

Mary姐,最好去返一年半載添,因為我唔想套套電視劇都見到佢做人阿媽,實在吃不消

我本身唔係唔鍾意佢,但佢嘅出鏡率實在太高

Kofepinga    發表於 13-11-20 11:28

水晶宮

回覆:三個小生出左街,咁花旦又搵邊幾個好呢 ?

家燕姐、朱咪咪、元秋或者阮仔....得唔得呀

rosaki    發表於 13-11-20 11:39

子爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

一定要有朱咪咪,肯定笑死

子爵府

引用:家燕姐、朱咪咪、元秋或者阮仔....得唔得呀

原帖由 ac917 於 13-11-19 發表
家燕姐、朱咪咪、元秋或者阮仔....得唔得呀
家燕 mimi都ok wor

魚仔餅  good  發表於 13-11-20 13:26
rosaki    發表於 13-11-20 11:39

伯爵府

佢地都唔算花旦,汪呀姐,司琪姐呢啲先算啦

Yubi.T  我都係咁話  發表於 13-11-19 18:19

公爵府

余慕蓮唔岩做

版主

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

birdy09 發表於 13-11-19 17:53
睇到三個小生好開心,如果要搵花旦去旅行,大家想睇邊個帶大家遊世界

我會楝 :

我揀朱咪咪、羅蘭同埋黃淑儀

侯爵府

你地個D都後輩嘞,應該搵番同楓哥、四哥做對手戲嘅陳寶珠、芳豔芬、南紅呀嘛…

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由+ac917+於+13-11-19+發表家燕

原帖由 LSHMWS 於 13-11-19 發表
家燕 mimi都ok wor
對,at least 佢地2個

翡翠宮

引用:你地個D都後輩嘞,應該搵番同楓哥、四哥做

原帖由 Fion_Chan 於 13-11-19 發表
你地個D都後輩嘞,應該搵番同楓哥、四哥做對手戲嘅陳寶珠、芳豔芬、南紅呀嘛…

...
但無見佢地拍劇好耐啦喎

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

係咁就陳寶珠、蕭芳芳同薛家燕,唔記得八定九公主,其中3位。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆:ChloeMa 的帖子

記得喇,好似得七公主,無八、九咁多

翡翠宮

引用:記得喇,好似得七公主,無八、九咁多

原帖由 ChloeMa 於 13-11-19 發表
記得喇,好似得七公主,無八、九咁多
係七公主

子爵府

朱咪咪,元秋,苑瓊丹, 3個中女去旅行,應該幾好笑。

wcpcelia    發表於 13-11-20 11:22
Viann1230    發表於 13-11-20 11:20

首頁

尾頁

跳至