自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

Re: 有冇人睇左“風水”之後, 覺得好左or其他, 請入黎傾下啦!!!

rubytang,

你可5可以pm果位風水師ga資料比我,
記得講埋收費
thank you!!!
MamiBaby

複式洋房

Re: 有冇人睇左“風水”之後, 覺得好左or其他, 請入黎傾下啦!!!

rubytang,

could u please PM the information to me ..??

thx

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

skyyoyobebe 寫道:

rubytang:
Can you pm 風水師資料給我!!thx!!

me too, may i hv the information! pls pm me! thanks!

大宅

醒目開學勳章

rubytang
can u pm me the 風水師資料 and price?

thanks a lot

大宅

rubytang:
Can you pm 風水師資料給我,and 價錢多少?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

我好好彩遇著個好o既風水師,個風水師係我舊公司用開架,以前公司睇開風水,我地成班會叫佢幫我地睇埋流年,個風水師無收我地錢,重畀埋 d 符我地添•
係舊公司試過師傅講完某間公司會幾多日內有第一單生意,當真係限期前有生意,而且搵佢睇左之後,生意係好過以前好多•
舊年其實唔止我屋企睇,順便幫埋爸爸屋企睇,佢收我地兩間屋o既價錢講出黎都無人信,原本剩係收一千,係我媽咪唔好意思另外封左利是畀佢咋•
我發現到原來個風水師有幫名人睇風水•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

嘩~
真係估唔到,
我講左自己既經歷之後, 會有咁多姊妹想同我分享既~

唔緊要, 我都希望可以幫到人,
不過, 我要下星期先可以搵到個風水師傅既咭片,
因為我依家搬左去元朗住, 咁老公間屋都仲有係度,
之不過, 我唔係樣樣野都帶去新屋呢邊,
所以, 要下星期老公唔使返工, 叫佢返去搵番黎,
然後再逐一話俾d姊妹知啦~

但懇請各位姊妹, 千祈唔好當左對方係神仙咁,
因為我覺得呢樣野真係, 好個人既感覺,
正如買衫咁, 我覺得靚, 你覺得唔好睇咁,
如果有姊妹去搵左呢位師傅睇完,
有咩唔o岩佢心水既地方, 唔好太失望~
呢個只不過係俾d心理準備大家,
唔係到時有咩就會覺得好似被人搵笨咁囉~

下星期有消息通知大家~

大宅

我都覺得其實大多數人都係因為係唔好景時,先會睇風水,即當時既經濟亦多不是太好,但仍要比一筆幾貴既風水費,而最後係幫唔到自己時,果種無助係真係好慘,d風水師傅個個係睇時都都好有信心,話自己點好點勁,但結果........

我只係想講想搵個好師傅真係好難,而希望果d真係無料既師傅唔好再害我o地呢d一心諗住想有好轉而到頭來又令我們失望!

所以我都讚成大家還是找些有口卑,而有朋友睇過既師傅好d

rubytang,

多謝你既寶貴意見呀,如果我唔係剛睇了,我都會想試你個師傅,但我老公已話唔會再搵人睇,因佢話對於我o地來講無改善,但其實我心底係仍信風水,只是真係唔想又使一筆$$了

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

yy02 寫道:
我都覺得其實大多數人都係因為係唔好景時,先會睇風水,即當時既經濟亦多不是太好,但仍要比一筆幾貴既風水費,而最後係幫唔到自己時,果種無助係真係好慘,d風水師傅個個係睇時都都好有信心,話自己點好點勁,但結果........

我只係想講想搵個好師傅真係好難,而希望果d真係無料既師傅唔好再害我o地呢d一心諗住想有好轉而到頭來又令我們失望!

所以我都讚成大家還是找些有口卑,而有朋友睇過既師傅好d

rubytang,

多謝你既寶貴意見呀,如果我唔係剛睇了,我都會想試你個師傅,但我老公已話唔會再搵人睇,因佢話對於我o地來講無改善,但其實我心底係仍信風水,只是真係唔想又使一筆$$了

yy02,

我同意你咁講, 人到絕望個陣真係乜都會試, 我真係係經濟唔好個陣, 都拎d 錢出黎睇風水, 因為錢既問題, 同老公鬧左好多次, 結果係錢比左出去, 換返黎又係1次失望。

雖然師傅幫唔到我, 或者佢幫到其他人都唔定。我條命咁差, 真係神仙都幫我唔到!! :-( :-( :-(
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

子爵府

Hi, YY,

唔使咁客氣啦~
我都係想幫下d 姊妹o者!
你講得好o岩,
每當人係逆境時, 都會想盡辦法令自己得到改善~
不瞞你說, 當時我既生活環境真係好慘,
亦有好多野講唔到出黎俾人知,
係人都唔想拿高肚皮被人睇架~
所以, 我先至會係最後先搵人睇下
究竟係自己當黑定 還是間屋既佈置出問題~
得到既結論係兩樣都有, 因為果位師傅對命理都好在行,
佢入屋後睇完晒, 就問我老公攞生辰八字睇,
佢算左一輪之後, 同我地講,
你媽媽呢~ 因為我地當時只得兩公婆係屋企,
老公話佢過左身lu, 咁佢問係咪係幾時幾年既時候去架?
咁我地話係呀, 佢話因為算到我老公係25-35歲時
有個(我唔知咩學名既星)入佢既命位,
所以佢果10年會對家中既女性產生邢克,
應該盡量避免同家中既女長輩見咁多,
可以既話搬開住一排會重好添~
如果我地早幾年識得搵佢幫下手, 咁可能情況會好d都未定,
佢講真係好可惜囉~
跟住佢吩咐完我地屋企既擺設之後,
就好慎重咁同我地講,
我老公既外家果邊(即係99果邊既人)係幾時會有人過身,
但佢話唔使怕, 果個長輩過左身之後既第2年,
我地會仲好好多添~
我當時唔敢出聲, 因為唔知係咪真既,
而且, 我都無同師傅講過99個邊仲有亞婆係度,
一直都無同其他人講過, 直至果日真係有咁既事,
我先至同老公d家姐講出黎, 雖則果位長輩無咩留俾我地,
但真係過左果年, 我地真係有好大既改善~
到依家我地搬屋都係搵番呢位師傅黎睇添~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

各位媽咪,我搵個位風水師唔方便介紹畀你地,因為佢係畀面我舊老闆娘所以黎幫我睇咋•
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

can u pm me the 風水師資料 and price?

大宅

男爵府

醒目開學勳章

rubytang,

我都好想要 幫你睇的 風水師 的資料AR....
麻煩你PM 埋比我 AR!!!!

大宅

我唔可以pm埋比我,我遲d會搬都想搵人黎睇下

大宅

rubytang,

可唔可以比你個 風水師 的資料我呀, 你係唔係年年都去搵佢睇嫁? 幾多錢一呎呀? 唔該你呀!!!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

rubytang

TKs
Jena

子爵府

各位姊妹,
我依家唔逐一回覆住, 因為我依家手上沒佢既咭片,
我會係呢個星期返舊屋果度搵佢既卡片,
一有消息,我一定PM俾大家知~
希望大家俾D耐性等下我~!

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

rubytang:
Can you pm 風水師資料給我,and 價錢多少?
Thank you

DoDoDo

水晶宮

rubytang!!

幫忙介紹 !!!
自由太多會令世人失去平衡

首頁
12345...11

尾頁

跳至