自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

大宅

Re: 有冇人睇左“風水”之後, 覺得好左or其他, 請入黎傾下啦!!!

ruby tang : 痳煩你pm 風水師資料俾我呀!

thanks

子爵府

Re: 有冇人睇左“風水”之後, 覺得好左or其他, 請入黎傾下啦!!!

Hi, Dreyers,

收到你既e-mail, 你問我佢會睇幾耐,
呢個問題有真係答唔到喎,
1, 因為都要睇幾多樣野架, 當然唔可能三言兩語就搞掂啦~
2, 唔知你間屋既佈置有無問題, 如有, 亦要逐樣去同你化解~
3, 唔知你屋既坐向, 或屋外既觀境有無問題,
如有, 亦要去諗下應要點樣幫你~
4, 同埋唔知你想人地點樣幫你法, 例如,
我試過介紹俾老公既叔叔, 佢要求師傅幫佢搵個生仔位,
佢九代單傳得一粒仔, 咁佢囝要結婚,
想個新抱幫佢生番個男孫俾佢湊~
亦試過有朋友搵佢睇, 佢成日都病,
咁師傅睇完就叫佢訓另一間房先至得,
咁去左果間房訓又無晒病喎~
5, 又有朋友試過想個囝既成績好, 想搵師傅擺設下,
咁佢屋企又無文昌位喎, 咁又要諗一輪先至幫佢擺好位~
咁你話啦~ 點樣講到俾你知要幾耐呢~
視乎你想對方幫你做d咩野, 同埋可能到時你有好多問題
想佢幫你解答呢~
不過, 無論點都好, 都想幫到你手, 希望你順利啦~

大宅

rubytang:
Can you pm 風水師資料給我!!thx!!

大宅

rubytang:

可否pm這個風水師資料給我, thanks a lot!

別墅

Hello rubytang

可以pm風水師資料給我嗎?萬分感謝~

大宅

Hi Rudy,

I'm interested, Pls send me the information.
Thank you!!
my e-mail address is [email protected]

別墅

rubytang:
Can you pm 風水師資料給我!!thx!!
;-)

別墅

my e-mail address is [email protected]
;-)

別墅

麻煩你將風水師的資料電郵給我,Thank you
[email protected]

大宅

rubytang,

我都PM 左個 EMAIL ADD 比你呀

唔該!!

ljbaby02

大宅

Oops delete delete

大宅

[quote]
rubytang 寫道:
各位有俾e-mail address我既,
請你地check下你既e-mail Box,
我已經全數回覆晒啦~
我都覆左成個下晝啦~

男爵府

rubytang,

I have pm you my e-mail address, please check and send me the information,

thank you

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

rubytang:

能否pm這個風水師資料給我,
[email protected]

大宅

rubytang:
煩請你俾埋個風水師資料給我,and 價錢多少?
謝謝!

大宅

rubytang 寫道:
各位有俾e-mail address我既,
請你地check下你既e-mail Box,
我已經全數回覆晒啦~
我都覆左成個下晝啦~
好攰呀~

rubytang

我e-mail box 收唔到呀, 煩請你再pm 比我可以嗎?

別墅

Hi rubytang,

唔該晒 ~ 收到的資料啦 ~

想問下這位師傅多唔多叫人買o的風水物呢 ~ 或是只是搬下傢具放下盆栽呢 ? 又會唔會有跟進服務 ? 即係會來睇下我們有否會錯意, 放錯位呀咁呢 ? 再 唔該晒 ~ :-P

子爵府

Hi, 雅雅,

收到就好啦~
佢多唔多叫人買風水物呀??
好似都唔係好覺要買d咩特別野喎~
搬下傢俱or放下盆栽?? 都有既,
例如: 你客廳擺沙發既位唔好, 佢都會幫你睇完,
叫你將沙發搬過去好d位置咁,
我屋企唔適宜種野,所以, 唔知要唔要放盆栽喎~
或者有d人要, 都唔定喎~
至於跟進服務, 如果你係搵佢幫手既話,
你都可以同佢講下, 可唔可以係擺好晒位之後,
再來幫你覆一覆咁囉~
因佢幫我爸爸間屋睇完, 我都有請佢上去再覆一次~
佢都好好人幫我地去check 下咁囉~

別墅

rubytang,

唔該晒, 因為想有個預算, 所以問多的 ~

又想八下, 你屋企有冇病位 ? 我係 05 同 06 年都搵人睇過 ( 因為我成日病 ~ 傷風感冒 ), 不過當時睇左有咩用 ~ :cry:

大宅

rubytang:
煩請你俾埋個風水師資料給我, 價錢多少?
Thanks!

首頁
34567...11

尾頁

跳至