跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:我尋日去買機票返香港,價錢抵唔抵呀

我都打算八月尾或者九月頭買張機票,由SFO to HKG,
希望到時有平機票啦,近幾年的機票真係越來越貴

複式洋房

回覆:BossCatCat 的帖子

我冇 airline preference偏好,只要安全便可,由於bb才13个月,未識行,且只有我一個大人,行李+baby,都几忙的,若要轉机,最好一次。

複式洋房

回覆:BossCatCat 的帖子

Ok,由NY TO HK.二,三月有平机票吗?咁改呢段時間飛

別墅

回覆:catherine1388 的帖子

之前CX 喺 Thanksgiving 時做Black Friday Sale, $869 來回香港。我買咗三、四月返香港啦!

複式洋房

引用:之前CX+喺+Thanksgiving+時做Black+Friday+

原帖由 meow_meow531 於 14-01-26 發表
之前CX 喺 Thanksgiving 時做Black Friday Sale, $869 來回香港。我買咗三、四月返香港啦!

...
Good!希望自己也買到平机票

別墅

我其實做travel agent, 我可以幫你check價錢,但係我唔可以幫你出票,因為我公司凈係做公司客。

複式洋房

引用:我其實做travel+agent,+我可以幫你check價

原帖由 meow_meow531 於 14-02-03 發表
我其實做travel agent, 我可以幫你check價錢,但係我唔可以幫你出票,因為我公司凈係做公司客。

...
Ok,可否看下2月尾或3月头NY tovHK直航baby及一大人價錢,thanks!

複式洋房

引用:Quote:原帖由+meow_meow531+於+14-02-03+發

原帖由 catherine1388 於 14-02-03 發表
Ok,可否看下2月尾或3月头NY tovHK直航baby及一大人價錢,thanks!
Sorry,NY to HK.

別墅

唔好意思,呢排忙咗D,聽日䨱你!

複式洋房

引用:唔好意思,呢排忙咗D,聽日䨱你! +

原帖由 meow_meow531 於 14-02-06 發表
唔好意思,呢排忙咗D,聽日䨱你!
Ok

別墅

Hi hi!! 如果NY 直航返香港,2月尾三月頭都好貴,要二千多元。
如果UA 轉一次機就一千四百幾。

複式洋房

回覆:meow_meow531 的帖子

Ok,thanks

男爵府

睛靈勳章

回覆 meow_meow531 的帖子

我Mom 由LAX 3/3 Cathy 直飛HK, US$980. Agent book ! 抵!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

casscassy 發表於 14-1-16 22:18
我都打算八月尾或者九月頭買張機票,由SFO to HKG,
希望到時有平機票啦,近幾年的機票真係越來越貴
八月尾應該可能有較平,因為SF公校已開學,私校或高校有D未開學,
你自己得閒上網留意下,或者去相熟AGENT叫佢幫你睇。
近年有差不多一半錢去咗稅同燃油附加費度,貴到冇朋友。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

回覆:rose-mag 的帖子

thanks, 近幾年的機票真係未平過呀, 我會多留意的呀

首頁

尾頁

跳至