自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

Rubbish Bin

我想買個大Rubbish Bin成32吋高,可以係邊度買
然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

大宅

醒目開學勳章 環保接龍勳章

Re: Rubbish Bin

係咪分兩層架?

大宅

睛靈勳章

花子 寫道:
係咪分兩層架?

花子
乜分兩層 ?-( 唔係一個大桶上面一定要有蓋,老細話一定要有蓋,同埋要送貨。 好難找 :cry:

大宅

其實32吋呢款垃圾桶都有兩款,兩款既上層都係腳踏式開蓋,一款下層係拉出(好似一d薄身鞋櫃咁開),一款下層就有個門仔推入(好似M記果隻垃圾桶),其實兩款都係for垃圾分類用。
如果你係搵呢隻,馬鞍山千色店有得賣。

大宅

睛靈勳章

花子 寫道:
其實32吋呢款垃圾桶都有兩款,兩款既上層都係腳踏式開蓋,一款下層係拉出(好似一d薄身鞋櫃咁開),一款下層就有個門仔推入(好似M記果隻垃圾桶),其實兩款都係for垃圾分類用。
如果你係搵呢隻,馬鞍山千色店有得賣。

花子
我諗有個門仔推入(好似M記果隻垃圾桶),都ok不過要比我老細睇下個樣同價錢,唔知千色店有冇網上訂呢 ?-(

大宅

我自己就用拉出式(第一款),西田做特價$269時買,但係最近幾次去都見唔到有得賣,尋日去千色店見到,就賣$340,有冇網上訂購就唔係好清楚播

大宅

睛靈勳章

花子 寫道:
我自己就用拉出式(第一款),西田做特價$269時買,但係最近幾次去都見唔到有得賣,尋日去千色店見到,就賣$340,有冇網上訂購就唔係好清楚播

?-( 點算?!…… :cry:

大宅

多口問句,其實你係買來自用定係公司用架?點解一定要32吋?
Little_Lum_Lum 寫道:

花子
乜分兩層 ?-( 唔係一個大桶上面一定要有蓋,老細話一定要有蓋,同埋要送貨。 好難找 :cry:

首頁

尾頁

跳至