自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

玩具勳章

我朋友住美國,佢個女3歲幾,呢幾日發現屋企有跌野落地聲,然後阿女就有“驚驚“,紅衫粉紅褲,有次話“驚驚“來揾媽咪,佢就叫媽咪快啲訓,又話佢係樹上面行,,,有次話“驚驚“係窗出面喊,我朋友叫阿女帶佢去睇,去到就話“走左去樹下面行路“,,,佢c6唔信話阿女亂講,當然做媽媽嘅就實有煩惱,,有無靚媽可以指教下,應該可以點做同點應對?

男爵府

玩具勳章

回覆:關於阿飄想指教,,,

請指教

禁止訪問

回覆:關於阿飄想指教,,,

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

EOBEAR 發表於 13-11-22 16:35
買舊開左光既玉帶, 同C6解釋就話係外家買比個女心意/飾物一件
好方法

大宅

如果個小朋友驚就唸南無阿喱陀佛啦..
山窗簾..
仲埋如果有經文可以放係床頭/窗口..
小朋友大d就會唔到,除非有陰陽眼(可以搵師父山左佢的)

男爵府

玩具勳章

引用:如果個小朋友驚就唸南無阿喱陀佛啦..山窗簾

原帖由 tilly46263 於 13-11-22 發表
如果個小朋友驚就唸南無阿喱陀佛啦..
山窗簾..
仲埋如果有經文可以放係床頭/窗口..
希望真係大啲就睇唔到,

首頁

尾頁

跳至