意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 40|主題: 88715

有無人可以出讓或送出CODE CARD - BIRTHDAY 30% OFF COUPON

大宅

國民生產總值:4759

有無人可以出讓或送出CODE CARD - BIRTHDAY 30% OFF COUPON

想問有無人有今個月生日COUPON FOR ANTEPRIMA呀?
如有可唔可以讓出或送出呀?

Many Thanks

侯爵府

國民生產總值:21276

Re: 有無人可以出讓或送出CODE CARD - BIRTHDAY 30% OFF COUPON

請問係咪即係滙豐果張?
愛是恆久忍耐......

伯爵府

國民生產總值:18937

畀面勳章

Re: 有無人可以出讓或送出CODE CARD - BIRTHDAY 30% OFF COUPON

charlotteling 寫道:
想問有無人有今個月生日COUPON FOR ANTEPRIMA呀?

Many Thanks
你上個月問我都仲有傢,唔知掉咗未,你知唔知而家係咪真係唔用得?我試試幫你搵搵啦
日本の平安を祈ります

大宅

係呀 !

quote]
新紮媽媽 寫道:
請問係咪即係滙豐果張?[/quote]

大宅

我都唔知, 可能有寫expiry date的,

thks a lot
catmummum 寫道:
[quote]

Many Thanks
你上個月問我都仲有傢,唔知掉咗未,你知唔知而家係咪真係唔用得?我試試幫你搵搵啦 [/quote]

大宅

國民生產總值:1118

Less 30% ?? I think it only 20%, as I know they will stop this offer in June, my birthday is in June... :-( :-( :-(
Anson在2006年1月29日出世!

大宅

國民生產總值:1118

新紮媽媽, yes HSBC - code card!
Anson在2006年1月29日出世!

大宅

國民生產總值:3207

why!!!

AliceTsang 寫道:
Less 30% ?? I think it only 20%, as I know they will stop this offer in June, my birthday is in June... :-( :-( :-(

伯爵府

畀面勳章

我都唔知, 可能有寫expiry date的,

thks a lot [quote]
catmummum 寫道:
[quote]

Many Thanks
你上個月問我都仲有傢,唔知掉咗未,你知唔知而家係咪真係唔用得?我試試幫你搵搵啦 [/quote][/quote]charlotteling ,我啱啱幫你搵到喇,佢有寫生日月份係3月傢,不過都有個電話嘅,不如你試下打去問下係咪真係唔用得丫,29569052,如果用得我送俾你用丫!
日本の平安を祈ります

侯爵府

係呀 !

quote]
新紮媽媽 寫道:
請問係咪即係滙豐果張?
[/quote]
"憑此生日優惠劵於您生日月份內,親臨SIDEFAME旗下任何一個品牌商店購物,於各品牌可尊享一次八折優惠。

生日月份 4/2007"

係咪即係呢張呀?

大宅

catmummun,

唔該晒你呀,問過喇過左期喇,唔可以用,

anyway, 真係thank u very much :lol:

大宅

新紮媽媽,

係呀呀呢張喇! 唔該晒!!

你是不是可以送俾我, 如果係你可唔以pm個地址俾我, 我寄個回郵信封俾你好嗎?

many thanks

侯爵府

pls check pm
新紮媽媽,

係呀呀呢張喇! 唔該晒!!

你是不是可以送俾我, 如果係你可唔以pm個地址俾我, 我寄個回郵信封俾你好嗎?

many thanks

伯爵府

畀面勳章

catmummun,

唔該晒你呀,問過喇過左期喇,唔可以用,

anyway, 真係thank u very much :lol:
唔駛客氣~
日本の平安を祈ります

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.