意見反饋
義工

自由講場 今日: 653|主題: 1005131

預計到旅行時m到, 姊妹們你地會食藥令佢遲d來,定係打針早d到呢

水晶宮

國民生產總值:55337

好媽媽勳章

預計到旅行時m到, 姊妹們你地會食藥令佢遲d來,定係打針早d到呢

我試過食藥令佢遲d來,但係就 "谷"得好脹和氣, 打針又會唔會好d 呢?!?!

做女人真係煩~~~~~

想去旅行姐~~

禁止訪問

國民生產總值:16556

Re: 預計到旅行時m到, 姊妹們你地會食藥令佢遲d來,定係打針早d到呢

子爵府

國民生產總值:11319

Re: 預計到旅行時m到, 姊妹們你地會食藥令佢遲d來,定係打針早d到呢

食藥

珍珠宮

國民生產總值:36833

兩樣都試過,打針會好d .

王國長老

國民生產總值:52162

好媽媽勳章 王國長老

不過要小心D,我同學試過食藥,
點知對隻藥有不良反應,先係出紅斑,
之後直頭眼前一黑,跟住暈左呀!

子爵府

國民生產總值:10168

我試過去醫生度攞藥食, 但下次一定唔會, 因為攪亂晒之後d period… 亂左好耐先準番…

伯爵府

國民生產總值:15553

開心吸收勳章 好媽媽勳章

食藥

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.