美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

各位有冇用開Avene洗面產品, 可否介紹?

想請問以下既Avene洗面用品, 邊隻好用d?

1. Avene Gentle Milk Cleanser
2. Avene Extremely Gentle Cleanser

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 各位有冇用開Avene洗面產品, 可否介紹?

我一有sensitive就會用 Avene Gentle Milk Cleanser,好正
Extremely Gentle Cleanser呢隻係for 好sensitive既人用
好似不用過水

複式洋房

appleyuen,

唔該你呀.. 想問下Avene Gentle Milk Cleanser可唔可以卸埋妝添架?

琥珀宮

淡妝都ok,濃妝就唔好la,
anita_mon 寫道:
appleyuen,

唔該你呀.. 想問下Avene Gentle Milk Cleanser可唔可以卸埋妝添架?

複式洋房

appleyuen,

係呢, 你仲有冇用其他Avene既Product添呀, 有冇好介紹添? thank you ar..

琥珀宮

我最近又敏感,so買左soothing moisture mask 皇牌水份舒緩面膜,Gentle Milk Cleanser and Hydrance Optimale Rich Hydrating Cream(Dry to very dry sensitive skin)高度水份滋潤保濕霜

我only 敏感先用佢咋,真係可以舒緩敏感架

複式洋房

我d皮膚又係敏感, 用其他牌子好易會出粒粒, 油得黎又帶乾, 好難搞, 所以都想試下Avene既Product.

係呢, 我見網上都有Avene既Product賣, 好似比在counter買平好多, 唔知ok唔ok既呢?

琥珀宮

我冇try過網上賣,我係銅鑼灣金百利2/F都係有7折

大宅

Avene 同 bioderma 都好以

但我用緊bioderma 都好好用

首頁

尾頁

跳至