影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

有無睇上集怪談-樹精.

真係嚇鬼死. 影到隻靈體, 跟住仲成隻飛起左.
如果大家想睇返, 可以係youtube搵到, search by 有線怪談樹精.

大宅

Re: 有無睇上集怪談-樹精.

我有睇呀.真係睇咁多集,最恐怖最真實.

侯爵府

老公去左打波, 我仲自己一個人睇, 開頭3part都無乜

大宅

尋晚恐怖熱線再次訪問個當時人,同訪問司徒師父,話好大機會係真的. 而且個當時人仲拿去報館,報館拿去辨証,話係真的.

水晶宮

怪談樹精片段

複式洋房

我都有睇,我老公話點會咁容易比佢影到喎.佢話應該係山貓或者小動物,本來係樹到休息緊,見有人行緊黎就即刻跳走,我聽下佢既解釋又好似幾合理.
我覺得而家怪談好似愈來愈誇張,同一集都有播女狂迷個父親骨灰出黑煙,但好明顯係做過手腳既相,專登煲大佢.所以我開始覺得好假,無乜興趣睇.
人若然忘記了愛,忙著和時間比賽,求你和我於窗前細心一看,每一天風雨每一片塵埃,也為你真摯的記載。

侯爵府

山貓??唔係呱, 咁大隻!
stupid 寫道:
我都有睇,我老公話點會咁容易比佢影到喎.佢話應該係山貓或者小動物,本來係樹到休息緊,見有人行緊黎就即刻跳走,我聽下佢既解釋又好似幾合理.
我覺得而家怪談好似愈來愈誇張,同一集都有播女狂迷個父親骨灰出黑煙,但好明顯係做過手腳既相,專登煲大佢.所以我開始覺得好假,無乜興趣睇.

別墅

有, 不過有d假,,, 點解嗰時咁靜既?
做父母不容易~我們努力吧!![/color]

侯爵府

用手機影, 可能拍唔到聲呱.
[quote]
Dolla 寫道:
有, 不過有d假,,, 點解

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

今次終於覺得怪談係有番d野睇la, 之前集集都好失望 :evil: 不過我見到隻野飛走個刻真係驚驚地呀
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

都吾知係吾係做左手腳姐

大宅

I dont think so, they should provide REAL films coz it is not joking . I belive that spirit is exiting in the world. My friend told me he can see black shadows in the corner of the street. nearby all walls.

So we must walk in the mid of the pathment.

It is not scared because we might be that smoke in the future.

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

首頁

尾頁

跳至