意見反饋
義工
[2006年] 有無bb出左犬齒先..而未出門牙??

男爵府

國民生產總值:5339

有無bb出左犬齒先..而未出門牙??

澄澄7個月時開始出下面兩隻門口.....
上面門口都仲未出.....
但...今日發現佢上面其中一隻""犬齒""出左小小...另一隻又硬硬地開始想出咁....但.門牙就仍未有跡象 ?-(
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

大宅

國民生產總值:2777

Re: 有無bb出左犬齒先..而未出門牙??

我仔仔都係咁呀..6..7個月個陣出左下面2隻門牙..
10個月個陣發現上面2隻""犬齒""一齊出..
之後先出上門2隻門牙..宜家有6隻牙齒..

男爵府

原來都有bb係咁.....我mami仲成晚話..""點解咁奇怪 ?-( "" 話未聽過人地先出犬齒喎
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

複式洋房

國民生產總值:490

我今日發現bb出多2隻牙,係下門牙旁邊出2隻. now she've 4隻牙但全部係下邊

禁止訪問

國民生產總值:3090

禁止訪問

國民生產總值:3090

大宅

國民生產總值:2064

我呀B只係出左下門牙同2隻同右下1隻, 點解咁得意架, 唔係出完下2隻就跟住出上2隻咩 ?-(

大宅

國民生產總值:1650

畀面勳章 爸B勳章

我桐桐自從九個月大時出左下面兩隻門牙之後, 直到上星期才見她出緊上面門牙既左右果兩隻牙仔, 未見有其他了

男爵府

今日再睇清楚上面出左個隻犬齒...oh....好似生唔正位置, 爆牙呀..... ! 最近好鬼扭計...唔知關唔關出牙事... 仲晚晚訓得好差...一晚至少醒(喊)7-8次以上....

男爵府

國民生產總值:5707

我個女係出得慢d,8個月出下面中間兩隻門牙,依傢就出緊上面右面一隻門牙,但都正常囉!!!好似我家姐個女三歲大先出上面右面隻犬齒,走去睇牙醫話出緊無事,我家姐仲以為佢唔出添......

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.