意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 26|主題: 127076

有初生bb要照顧,你地會唔會要工人零晨時間幫手換片or餵奶呢??

禁止訪問

國民生產總值:2066

有初生bb要照顧,你地會唔會要工人零晨時間幫手換片or餵奶呢??

大宅

國民生產總值:1415

Re: 有初生bb要照顧,你地會唔會要工人零晨時間幫手換片or餵奶呢??

Of course 會. I need to sleep a lot and cannot get up the middle of the night. Therefore, it's my maid who got up at 零晨時間照顧bb,幫bb換片 and 餵奶.

禁止訪問

國民生產總值:2066

Re: 有初生bb要照顧,你地會唔會要工人零晨時間幫手換片or餵奶呢??

男爵府

國民生產總值:8478

好媽媽勳章

坐月時,我會半夜起身餵奶,但一定捉埋工人坐側邊,有乜事幫手,飲完亦要洗奶樽
返工後,就佢一手包辦,因為我完全昏迷,而佢同bb一間房,當然佢主責啦
至於午睡,我坐月時叫佢恰一陣,佢唔敢,現在佢有無我就唔知囉,不過佢都醒訓,bb醒佢就醒
但遲些bb識反轉,我就唔想工人跟bb一齊訓囉

大宅

國民生產總值:1415

I told her to take nap during my maternity leave as she always had to stay attentive during the night. However, she didn't sleep during daytime. Actually, my maid eats very little and sleeps very little. Quite good in view of taking care of baby.
mavis-lee 寫道:
Felicia726,
咁會唔會比佢午睡呢??

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.