意見反饋
義工
[2007年] 油麻地攞出世紙駛唔駛攞"醜"

大宅

國民生產總值:1926

油麻地攞出世紙駛唔駛攞"醜"

如題.......駛唔駛攞"醜"或預約

伯爵府

國民生產總值:17696

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 油麻地攞出世紙駛唔駛攞"醜"

唔要~~直接去就OK啦
[img][/img][img align=left

別墅

國民生產總值:534

我個bb上個月去要攞,仲要一早8點去攞"醜"喎

複式洋房

國民生產總值:485

豬婆 寫道:
如題.......駛唔駛攞"醜"或預約

我星期六 11:00am 去到都好少人,要拿籌, 但好快搞好!

禁止訪問

國民生產總值:684

子爵府

國民生產總值:14676

唔使籌喎! 半個鐘攪掂.

但我係平日去的.

大宅

國民生產總值:3974

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

老公去到無咩人~佢無話要拎籌.. 好快搞掂!

大宅

國民生產總值:1412

I went there on 28/3, need 拎籌. I remember i'm #11 and almost finished at 9:45

伯爵府

國民生產總值:17696

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我3月去時無咩人唔要攞10分鐘搞掂~~
[img][/img][img align=left

男爵府

國民生產總值:7110

好媽媽勳章

我3月尾去拎,唔駛攞籌,都係10分鐘度搞掂

大宅

國民生產總值:2802

我係3月尾嘅星期一去拎,要攞籌,等咗成2粒鐘。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.