意見反饋
義工

在職全職 今日: 16|主題: 46568

[全職媽媽] bb唔飲水,點算啊!!

民房

國民生產總值:9

bb唔飲水,點算啊!!

我個囡囡成日唔飲水,有無問題嫁!!!

複式洋房

國民生產總值:132

Re: bb唔飲水,點算啊!!

我個仔之前都係, 而家我每日
[img align=left]http://b1.lilypie.com/hCzDp8.png[/img]

別墅

國民生產總值:845

飲水當然十分重要啦!
你個bb幾大先?

洋房

國民生產總值:184

我個囡囡都是唔肯飲水, 餵嚫佢, 佢就連口水都"勃my"出嚟o o

洋房

國民生產總值:109

我囝囝初頭都唔係好肯飲水. 朋友教我用雪梨煲水比BB飲(當然要稀釋), 我試過幾次, 而家佢比之前飲多o左水.
我亦試過BB剛瞓醒覺 & 沖完涼後比D水佢飲, 囝囝都會飲多少少.

大宅

國民生產總值:1026

或者可以試吓溝少少葡萄糖落啲水度俾佢飲都得架!

洋房

Thank's, patBmom.

囡囡現在次次飲晒支200ml水, 還一日3支添o 我係咪又比得多得"滯"?

patBmom 寫道:

禁止訪問

國民生產總值:1803

大宅

gwen 寫道:
Thank's, patBmom.

囡囡現在次次飲晒支200ml水, 還一日3支添o 我係咪又比得多得"滯"?

[quote]
patBmom 寫道:
[/quote]

唔怕架!以佢依家既份量冇問題!

複式洋房

國民生產總值:326

唉我個仔都唔飲水架,我本身都唔飲水架,可能我托住佢既時候剩係飲汽水啦,佢4個月已經飲,我個c6又話又得佢,到而家4歲多,佢一日大概飲得個1枝水,其他都係飲汽水,我而家醒目咪買果汁羅

洋房

patBmom,

我不知幾擔心, 皆因囡囡之前一啖水都唔飲, 佢僅該想做人乾, 加上summer coming soon, 佢又勁大汗, 還已經3天多沒有"便便"o

點知, 飲了3支水后, 晚上回報一大督給我(回報率重好過"碧桂園"), 我放心晒, 立即通知99/62.

大宅

國民生產總值:2910

蘋果汁溝水得唔得?係咪一定要煲 呢?點解 ?

大宅

[quote]
gwen 寫道:
patBmom,

我不知幾擔心, 皆因囡囡之前一啖水都唔飲, 佢僅該想做人乾, 加上summer coming soon, 佢又勁大汗, 還已經3天多沒有"便便"o

點知, 飲了3支水后, 晚上回報一大督給我(回報率重好過"碧桂園"), 我放心晒, 立即通知99/62.

[quote]

聽到你咁講我都開心晒,
呢個方法都係醫生教我咋,
繼續努力啦!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.