意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 28|主題: 127077

個印臭到我想嘔
該用戶已被刪除

個印臭到我想嘔

大宅

國民生產總值:1183

Re: 個印臭到我想嘔

have your agent to tell her!

民房

國民生產總值:54

我都見過有好幾個mami提過印印有e d問題,賓賓有無?我請左個賓,好擔心.

伯爵府

國民生產總值:16655

大廚勳章 醒目開學勳章

體臭,買止汗用品比佢用,換T恤3 or 4 times every day,
If still 體臭,頂佢唔到,臭壞細路架,fire her

子爵府

國民生產總值:10396

佢黎左幾耐呀??
叫佢飲多d 水食多d 菜 清下佢腸胃

e前我d 工人幾個都臭到想嘔

咪係咁叫佢飲水
仲有呀 個時留意到佢地食肉獸 水又唔多飲 ?-(
同埋佢家鄉我估多數食spicy 多 so 體臭唔多唔少都有d 影響架

同你住耐左 唔會咁臭架啦
請放心

別墅

國民生產總值:920

我以前個bun姐都係咁臭, 不過我真係直接同佢講, 佢咪拿拿聲買d止汗劑嘖咯, 放心, 只要佢肯做, 遲些你會聞吾倒架啦!

洋房

國民生產總值:167

以前有一個印又係嗅到我頂佢唔順,我一入屋就臭氣滿天,嗅到想嘔,送埋支止汗劑佢又唔用,結果找agent公司職員到我家帶走她時,都話佢好嗅,怎可以比個小朋友同個大嗅味工人同房呀,連聲衣物到嗅埋,走左要洗過晒d床舖,及消毒房間.下次請工人事先聲明,有體嗅唔請,因我真係頂佢唔順

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.