意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 25|主題: 150048

得三日假期想外遊,有冇好提意 ? 

大宅

國民生產總值:4436

畀面勳章

得三日假期想外遊,有冇好提意 ? 

謝謝...

洋房

國民生產總值:370

Re: 得三日假期想外遊,有冇好提意 ? 

Hi, sasa888,
4月尾咁巧合仔女學校(循道衛理)放"教師發展日" 所以一連3天假期(29/4 to 1/5) 我就報左團去番禺玩, 個tour 好抵, 番禺+珠海+澳門, 連小費,保險全部都是$850一位, 已經包來回船票!! 超正呀!! 主要帶D小朋友睇香江動物園+大馬戲, 去到珠海又可以入海泉灣浸溫泉, 澳門就去旅遊塔及漁人碼頭. 全部行程都好fit !! 不過其中有一餐dinner 要自費, 都OK啦. 如有興趣join, 是油麻地旅遊的!! 團號好似係FS03, 千萬別以為我賣廣告, 不過覺得超值所以同大家分享!! 唔知到時有無機會一齊玩呢??

大宅

國民生產總值:4436

畀面勳章

happyalva 寫道:
Hi, sasa888,
4月尾咁巧合仔女學校(循道衛理)放"教師發展日" 所以一連3天假期(29/4 to 1/5) 我就報左團去番禺玩, 個tour 好抵, 番禺+珠海+澳門, 連小費,保險全部都是$850一位, 已經包來回船票!! 超正呀!! 主要帶D小朋友睇香江動物園+大馬戲, 去到珠海又可以入海泉灣浸溫泉, 澳門就去旅遊塔及漁人碼頭. 全部行程都好fit !! 不過其中有一餐dinner 要自費, 都OK啦. 如有興趣join, 是油麻地旅遊的!! 團號好似係FS03, 千萬別以為我賣廣告, 不過覺得超值所以同大家分享!! 唔知到時有無機會一齊玩呢??

呢個行程好似好好, 但係我剛剛先去完澳門同埋香江動物園+大馬戲, 不過會諗諗海泉灣溫泉

版主

國民生產總值:136739

2018勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都係3日假, 27日放假, 連埋28,29
本來想去長隆, 點知廣州交易會 炒貴晒d房, 27號晚 $2170仲要無房! 其他珠三角酒店一樣貴晒
你可以考慮台北or bangkok, 我近年去過幾次lu, 所以今次唸第2度, 而家confirm左星加坡, 玩下食下啦.....
我有唸過三亞, 近年有d靚酒店, hilton, kempinski都好正, 港龍都有package可以考慮下, 其他陽光與海灘--沙巴, 布吉都好丫! 幾方便呀, 不過我復活節至去完, 真係唔係講笑, 而家仲甩緊皮......所以老公唔肯再去晒, 嘿嘿
如果只無細路, 上海都係好選擇呀

大宅

國民生產總值:2399

有冇諗過去台灣呀 因為3日假都ok的,只要係香港plan好個行程就得架啦.

別墅

國民生產總值:877

我今日收到dragon air promo, $1010就去到台灣, 都諗緊去唔去好.

smallping 寫道:
有冇諗過去台灣呀 因為3日假都ok的,只要係香港plan好個行程就得架啦.

版主

國民生產總值:136739

2018勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

不過港龍特價機票只適用ka488, 係夜機, 即係要早一晚飛, 俾多一晚酒店錢

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.