意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 246|主題: 88679

請問有冇邊位知什麼係樂天網訂嘢
該用戶已被刪除

請問有冇邊位知什麼係樂天網訂嘢

該用戶已被刪除

Re: 請問有冇邊位知什麼係樂天網訂嘢

複式洋房

國民生產總值:277

樂天係日本網..都係好似淘寶咁..但係有D係唔會SHIP 出口...

禁止訪問

國民生產總值:500

珍珠宮

國民生產總值:31039

畀面勳章

kennisbb 寫道:
最衰唔識日本, 如果唔係就勁多野買

日文翻譯>>http://www.excite.co.jp/world/chinese/

複式洋房

國民生產總值:230

Re: 請問有冇邊位知什麼係樂天網訂

如果你去日本,可訂左野set定邊日send去你住既酒店都ok
樂天有d shops有海外,不過有d要收郵費

不過大部份都只接受日本本地

我都鍾意係果度訂野架
尾彩... 寫道:
樂天係日本網..都係好似淘寶咁..但係有D係唔會SHIP 出口...

子爵府

國民生產總值:10676

2018勳章

請問有無網紙提供給我呀....唔該晒

複式洋房

Click here
mickey24 寫道:
請問有無網紙提供給我呀....唔該晒

男爵府

國民生產總值:6949

我近期都愛上

複式洋房

係呀係呀!
果到乜都有, 睇下d野都睇成晚....

子爵府

國民生產總值:10676

2018勳章

ruru108

上網睇全部日本搞唔掂啦...睇唔明....嗚嗚 :-(

複式洋房

我識睇少少咋, 所以要睇好耐
睇下顏色呀咁...
睇下d相都好靚丫~~

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.