自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

Re: 打到

我6點幾係大埔收工...都仲未有雨落...7:30返到粉嶺大仔學院琴都未見...到8:30係酒樓返屋企...就傾盆大雨...搞到我兩個仔都濕衫...

真係比個天玩死...仲有好似有d涼涼地既感覺...

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

好彩岩岩入左屋, 勁大風, 大過8號波波

禁止訪問

別墅

遲左一步返番企, 領野, 個房的窗吹到打開哂, D衫吹哂落地, 床褥濕左, :-( 出街前諗住留番一隻窗通下風啫, 咁就領野, 好在主人房同個廳D窗無開, 不幸中的大幸, 因為之前唔關窗出街已經領過野. 唔係實比老公炳到pk!

子爵府

Re: 打到嚟喇! 出面好大風呀!

心願 寫道:

嘩~打到黎青衣啦

仲十分之強勁,我地d窗吹到開哂,聽講同屋苑有人比風吹爆玻璃添呀

我兩個仔都嚇到 :-( 呀

大宅

哈..貴人出路招風雨啦!

大宅

天水圍頭先都打到彭彭聲..
但依家又冇野喎~~

大宅

今日小甜甜設靈,會唔會係佢阿姐顯靈

禁止訪問

男爵府

我聽到窗外突然有怪聲,都唔識比咩反應喇 跟住望落街見到條馬路有小型龍卷風,仲吹到d膠袋、垃圾...通天飛呀 ?-(

男爵府

畀面勳章

vic-wing 寫道:
我聽到窗外突然有怪聲,都唔識比咩反應喇 跟住望落街見到條馬路有小型龍卷風,仲吹到d膠袋、垃圾...通天飛呀 ?-(

0廿堅,我地個天文台頂吾頂得順架,會吾會顛起上黎聽朝掛8號仔架

首頁

尾頁

跳至